As we Speak ♥ 6

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Juli las ik zo lekker!!! Ik hoop dat augustus net zo lekker gaat lopen!

Eten: Dat lijkt altijd goed te gaan…. weer veel bagels en lekkere broodjes van Bagels & Beans, La Place en Bakker Bart maar ook weer Sushi ♥

Bezig met: Mezelf! Ik bedoel als in eventjes tijd aan mezelf spenderen! Het gaat de laatste tijd erg wisselend, mede dankzij het weer in ons kikkerlandje en dus heb ik even besloten om alleen maar bezig te gaan met wat ik wil op het moment!

Genieten van: De vakantie van mijn uk! Ik vind het zo heerlijk om haar meer om me heen te hebben!

Kijk naar: Ik ging met mijn smurf dan eindelijk naar de Spider-man film! Vond hem erg leuk! Kan niet wachten op de volgende film!

Luister naar: Altijd super gevarieerd maar laatst toegevoegd deze:

Gekregen: Ik kreeg als laatste wat boekjes voor mijn verjaardag! Dag 7 van Kerry Drewery en Even goede vrienden van Jane Fallon, Verovering van Kristen Callihan en de eerste twee delen van de Verboden vruchten serie van Penelope Bloom.

Van Zomer & Keuning kreeg ik Too Late van Colleen Hoover!

Gekocht: Even helemaal niks! Goed he 🙂 duurt vast niet lang!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Heerlijk hoor aan jezelf denken, ik vind dat wij mama’s dat zoviezo meer zouden moeten doen… Nog gefeliciteerd met je verjaardag klinkt alsof het een fijne dag was met super cadeautjes!!! Ik hoop dat je je lichamelijk beter gaat voelen, of is dat echt weer gerelateerd? Juli was een horror maand voor me, ik kan dus echt niet functioneren in die verzingende hitte. Brn blij dat het nu aangenamer is, jammere is wel dat zwembadwater nu groen is, door regen en onweer en dat dat met anti alg niet tegen te houden is. Morgen heb ik eindelijk vakantie, daar kijk ik erg naar uit en dan maar lezen lezen lezen…. We gaan dit jaar niet op vakantie, thuis zijn we van alle gemakken voorzien maar gaan wel dagjes weg. Ik las Lifelik3 van Jay Kristoff en Written in the Stars van Aisha Saeed allebei 5 sterren, maar written in the stars blijft wel hangen, raad hem je erg aan, gaat over een Pakistaans meisje in Amerika wat uitgehuwelijkt word maar verliefd is op een ander…. Super hartverscheurend maar zo mooi geschreven! Nou ik weet wat meer over jou en jij over mij kan nog wel veel meer schrijven, maar dan moet ik zelf maar blog beginnen hahahaha lieve Kwante ik wens je een fijne dag en rest van de vakantie met je lieverds en fijn lezen!

  1. Hi Veroon, ja mama’s moeten idd wat vaker aan zichzelf denken! Wij hebben dit jaar net als vorig jaar een staycation! Hopelijk volgend jaar weer eens naar het buitenland! Mijn lijf doet het daar altijd beter, het is idd weers afhankelijk!

   Je zwembad perikelen zijn wat he! Hoe groot is jullie bad? En wat voor pomp hebben jullie?

   Geniet lekker van je vakantie, hopelijk word het weer wel ietsje beter dan dat het de afgelopen dagen is!

   Written in the stars klinkt wel heel mooi!

   Veel liefs ♥

 2. Is zien … ik maakte een goede start voor de NEWTS vermits ik momenteel in boek 4 en 5 bezig ben. Verder las ik voor aan mijn metekindje (als ik die boeken ook zou meetellen zou het ongetwijfeld nog wat sneller gaan bij de readathon 🙂 ), kreeg deze week leuke Zomerse Post en eind vorige week een mooi boeket bloemen, ik verstuurde zelf wat post en deed het verder eigenlijk vrij rustig aan. Vermits het lichaam ook hier nog steeds niet echt wil meewerken. Ik zit nog steeds te wachten op de extra energie die ik in de lente hoopte te vinden. Al een geluk dat er niet super veel in mijn agenda staat qua afspraken en ik het daardoor rustig aan kan doen.