As we Speak ♥ 7

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Ik ben op dit moment aan het nadenken wat mijn elfde boek deze maand gaat worden! Dat gaat dus ietsje minder dan de vorige maanden maar alsnog dik tevreden hoor!

Eten: Ik ben echt helemaal klaar met alles wat ik tot nu toe at en op zoek naar nieuwe recepten. Nu zag ik bij de Appie een recept…. Alle ingrediënten vind ik lekker, maar er mag iets meer smaak aan zitten van mij!

Al met al….. NAILED IT…. hahaha!

Als jij een lekker receptenboek weet met gezonde recepten voor redelijk moeilijke eters hoor ik het graag!

Bezig met: Echt van alles! Aankomende week in mijn vrije tijd even de Spook-a-Swap checken en zelf zorgen dat alles in huis komt om dit pakket compleet te krijgen. En stiekem hier al aan het nadenken over kerst en mijn 5 jarig jubileum!

Genieten van: De leuke dingen die ik afgelopen tijd gedaan heb! Ik ben naar een festival gegaan wat heel leuk was en ging naar een concert! Ik hou er van hoe Ariana altijd een stukje LGBTQ+ in haar shows heeft. Vorige show had ze dit ook op een hele gave manier gedaan en dit jaar kwamen er vlaggetjes ♥

Kijk naar: The Handmaid’s Tale afgekeken op Videoland en djiez!!!! Die serie is echt geweldig hoor en ik ben zo blij! The Handmaid’s Tale seizoen 4 is een feit!

De serie gaat over een alternatieve samenleving, waarin milieurampen en een kelderend geboortecijfer hebben geleid tot een staatsgreep. Amerika is veranderd in ‘Gilead’, een land waarin vrouwen worden gezien als staatseigendom. Vruchtbare vrouwen worden ‘opgeleid’ tot handmaids, vrouwen die als dienstmaagd worden geplaatst in een rijk gezin dat geen kinderen kan krijgen. Zij moeten vervolgens een kind baren voor dat gezin.

Echt heftig, maar zo goed!!!

Luister naar: Altijd super gevarieerd maar laatst toegevoegd deze:

Gekregen: Ik kreeg als laatste een verassing boekje van Karakter ♥ Het nieuwe boek van Marion van de Coolwijk, Kwade Trouw. Ik las van haar eerder Mannenjacht en dat vond ik erg goed!

Gekocht: Even helemaal niks! Goed he 🙂 ben weer even bij aan het lezen op mijn tbr! Ik wil die onder de tien boekjes hebben voor ik weer wat koop! Het zijn er nu 16!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Hoe gezond moeten die recepten zijn? Mogen het gewone maaltijden zijn of moeten ze dieetvriendelijk zijn? Ik vond het Snelle klassiekers met een twist boek van Brenda Hoff heel tof. Maar ook Jamie Oliver zijn koken met 5 ingrediënten bevatte heel wat smakelijke én makkelijke gerechten. Maar het zijn gewone maaltijden dus er komt even goed pasta en dergelijke in aan bod.