As we Speak ♥ 8

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: ik las tot nu toe 1 boek! Tragisch he! Ik begon in 1 boek en toen kwam er een ander boek binnen dat ik meteen moest lezen! Maar ik ben zo om ver geblazen door dat boek dat ik het even moest laten bezinken voor ik in iets anders verder ging!

Het Schaduwjaar is echt een geweldig boek, zeker lezen!

speakEten: Weten jullie nog dat ik de vorige ronde zei klaar te zijn met steeds hetzelfde eten? Ik kocht wat kookboeken en ga daar steeds iets uit proberen!

Eerste recept dat ik deed was lekker, maar er mag wederom iets meer smaak aan zitten van mij! Ik doe dus voortaan de kruiden maar keer twee haha!

Overigens maakte ik een nieuw kopje in de blog aan waar ik de kookboeken ga recenseren! Laat me vooral weten wat je daar van vind!

Als jij nog een lekker receptenboek weet met gezonde recepten voor redelijk moeilijke eters hoor ik het graag!

Bezig met: Heb je even?

Halloween swap, Bookstagram Challenge voor oktober gemaakt (zie rechterfoto), doe jij mee? Sharing is Caring ♥

Halloween read-a-thon, nou ja aan het bedenken of ik er een doe dit jaar…..

Kerst swap op pootjes gezet en aan het denken over mijn 5 jarig jubilea…. Druk? Neuh…

speak

Genieten van: Uhm… op het moment even niet genieten! Ik zit lichamelijk even flink in de knoop en zit te wachten op de afspraak bij de neuroloog! Maar al strompelend proberen we te blijven lachen! Ben wel ‘petemoei’ van deze heerlijke puppy en dus weer even heerlijk knuffelen! En deze week ga ik weer naar Ariana Grande, godzijdank zitplaatsen nu, ben benieuwd hoe dat gaat! Hopelijk word dat dan ook even genieten!

Kijk naar: Even helemaal niks? Ik zit een beetje te dimdammen wat ik moet gaan kijken…. tips hoor ik graag hoor!

Luister naar: Deze nu even heel veel ♥

Gekregen: Ik kreeg als laatste het derde deel uit de Slated reeks van Teri Terry!

Gekocht: Heel veel kookboekkies! En verder ben ik aan het ‘window shoppen’ voor mijn mooie wenslijst aan boeken voor de swaps en voor onder de kerstboom die er al weer hard aan komt! Ik heb wel nog een VVV bon liggen dus ik ga eens goed nadenken welk juweeltje ik daarvan wil kopen!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

speak

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

    1. De zitplaatsen was perfect! Alleen met het uitlopen was het zo onwijs druk en moest ik de trappen af, dat was echt minder! Mijn lijf is nu wel zon lastpost dat is hij eerder niet zo erg geweest! Ik ben benieuwd wat ze bij de MRI gaan zien en zeggen. Vind je ook niet dat wij nu wel eens een feestmaand mogen hebben zonder klachten?

      1. Ja hoor, daar ben ik het helemaal mee eens. Na al die jaren zou het zelfs langer mogen duren in plaats van een maand. Misschien gewoon elke maand een pijnvrije week waarin we allerlei leuke dingen kunnen plannen zonder ons zorgen te moeten maken over ons lichaam die dag wel zou willen meewerken.