As we Speak ♥ 9

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Mwah… bezig in boekje 7 deze maand, redelijk dus!

Eten: Zoveel sushi op het moment ♥ Het helpt niet echt dat onze super nu een sushi afdeling heeft waar de sushi vers bereidt wordt…

Bezig met: De kerst swap ♥ Ik heb alles in huis en ben natuurlijk weer over budget geschoten…. Nog wat lekkers erbij en dan kan ik de doos gaan inpakken! Lekker wel hoor, maand te vroeg klaar zijn! Ik vind dat prettiger dan op het laatst nog alles moeten doen en zo heb ik nu ook al tijd om alles klaar te zetten voor de Valentijn 😉

Of zou ik tussendoor ook iets moeten gaan doen met het 5 jarig bestaan binnenkort?

Ik heb daar een beetje twijfels… En heel eerlijk?

Ik zie echt zo veel blogs hun ‘blogjaardag’ vieren met allerlei dingen die ze krijgen van uitgevers!

En stiekem vind ik dat een beetje gek… Want waarom moet de uitgeverij trakteren als jij al een bepaalde tijd blogt?

Ik bekostig deze namelijk altijd zelf en stiekem steek ik al zo ontzettend veel geld in mijn blog…

Maar aan de andere kant vind ik het ook wel heel leuk voor mijn trouwe volgers!

Zoals je ziet ben ik dus nog een beetje in dubio… ik heb gelukkig nog eventjes!

Genieten van: Een iets minder pijnlijk lijf! Ik hoop van harte dat dit betekend dat de klachten op hun retour zijn!

Kijk naar: De 12 van Schouwendam en Temptation Island USA… Beide vind ik echt top!

Luister naar: Deze lijst, het zijn 75 liedjes die Spotify heeft samengesteld op nummers die ik vaak luister…

Gekregen: Als laatste kreeg ik echt super lieve cadeautjes van Annabel en haar moeders ♥ Echt zo lief!

Gekocht: Nieuwe Rituals huisparfum ♥ en hij ruikt echt heel lekker!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

speak

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Lezen: gaat super. Ga vandaag beginnen aan boek 23 van deze maand

  Eten: veel aardappels, groente en vlees de laatste tijd.

  Bezig met: de kerstswap. Nog een paar kleine dingetjes regelen en ik kan gaan inpakken.

  Genieten van: niet zo op het moment. Gelukkig zíjn er boeken

  Kijk naar: Disney+ en kerstfilms

  Luister naar: Into the Unknown gezongen door Panic! At the Disco. Heel veel kerstliedjes, vooral veel gezongen door Carrie Underwood.

  Gekregen: Laatste wat ik kreeg waren de boeken die ik een paar maanden terug had geriewed van Tinteling Romance. Samen met Een extra wens voor Kerst

  Gekocht: 4 boekjes op Amazon want had nog niet genoeg boeken XD

 2. Hier het 1 jarig bestaan van m’n blog aan het vieren , voor mij erg speciaal omdat we vorig jaar tijdens mijn ziekenhuisopname niet wisten of ik het zou overleven. Dus dat ik dit nu kan doen maakt me erg happy. En alleen wat gratis flyers erbij van uitgeverijen verder alles zelf gemaakt en gekocht voor de give away hahaha. Verder aan het lezen, helpt me ook m’n hoofd rustig te houden in deze donkere tijden, ook deze week 4 recensies geschreven en wat andere blogartikelen, probeer vast wat vooruit in te plannen ivm december 🙂 Ook gezellig druk met de kerstswap, nog wachtende op wat goodies maar verder is alles in huis straks druk ik huis en vanmiddag en vanavond heerlijk de tijd om lekker veel te lezen, Jeffrey is dan oefenen met z’n band nml 🙂 fijne dag! Xxx xxx liefs

 3. Wat een geweldige cadeautjes!! En wat lief!! Fijn dat het weer wat beter met je lijkt te gaan!! Hier na een rotweer voor de oudste zit ik nu met een verdrietige jongste van 12 wiens vriendje het heeft uitgemaakt gisteren 🙁
  Verder vooral aan het voorbereiden voor pakjesavond en de advent voor de kids die ik altijd vul met leuke dingen (lastig om er 24 te verzinnen dus ik hoop op nog wat meer inspiratie de komende tijd 😉

 4. Wat fijn dat het beter gaat! Ik ben ook al bezig met kerstpakketjes, ook al wil dat niet zo vlotten jammer genoeg haha. En verder een verjaardag tussendoor dus ook daar was het even zoeken. Met kijken, heel veel tv-programma’s die ik nog moet terugkijken, de Paul nr. 1 show, Teen mom, Lingo, de Sleutel en meer. Series of wat anders ben ik zelfs nog niet aan toegekomen. Qua eten gaat het steeds beter om meer vegan te eten dus daar ben ik heel trots op. En genieten vooral van wat ik nu allemaal meer kan, wat ik een tijd terug nog niet kon in verband met gezondheid. Dat blijft speciaal ☺️
  Dionne onlangs geplaatst…Zero Waste kalender van Veerle ColleMy Profile

 5. Ik sta ondertussen weer hopeloos achter met mijn blogfeed maar hoop dat de trend van de dalende fysieke klachten nu nog steeds doorloopt. Hopelijk komt er ook nog wat rust in je hoofd zodat je volop van je favoriete periode van het jaar kan genieten. Dikke knuffel! xxx