As we Speak | April 2021

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Wanneer ik dit typ ben ik pas in mijn derde boek van april bezig. Ergens vind ik dat een beetje balen maar aan de andere kant heb ik zo veel aan mijn hoofd dat ik het toch best een wonder vind dat ik mijn aandacht bij verhalen kan halen.

Eten: Veel te veel ongezonds op het moment. Helaas ben ik de enige in huis die kan koken en nu mijn lichaam het een beetje laat afweten word er te vaak gebruik gemaakt van thuisbezorgd…

Bezig met: Stressen. Er komen wat dingen aan die niet leuk zijn en daar maak ik me allemaal best zorgen om.

Genieten van: Op het moment? Eigenlijk op mijn gezin na is er weinig te genieten. Ik kan op het moment niks, en zelfs al zou ik iets kunnen dan kun je nog niks in verband met Corona. Nu iedereen op versoepelingen zit te wachten kan ik alleen maar sipper worden omdat ik straks mijn favoriete maanden plat moet…. En je zult zien dat er dan weer dingen mogen. Hopelijk kan ik tegen de tijd dat ik weer mag ook genieten van iets zonder een verplichte vaccinatie of test toestand.

Kijk naar: Heel erg veel Netflix, Prime, Videoland… Echt te veel om op te noemen want ik kijk van alles en nog wat door elkaar heen! Echt een couch potato gewoon…

Luister naar: Wanneer ik niet kan slapen maak ik tegenwoordig flink gebruik van luisterboeken op Kobo Plus. Mijn telefoon draait overuren 🙈 maar ik val dan uiteindelijk wel in slaap omdat ik voorgelezen word en mijn partner heeft zo geen last van leeslampjes.

Gekregen: Helemaal niks 🙃

Gekocht: Ik kocht Wallbanger omdat ik daar super benieuwd naar was en een mooie sleeve met een goed doel

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, dat maakt me heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Misschien moeten we een clubje beginnen. Maar dan moeten we natuurlijk wel een toffe naam kunnen bedenken. Nocus? (als in no focus) of Queens of Reading Dips of …