As we Speak | Augustus 2021

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

De As we Speak deze ronde heeft veel weg van een klaagzang… en dus twijfel ik of ik hem überhaupt moet posten… Maar weet je het verklaart wel weer waarom het wat rustig is op de blog en Social media dus geen zin in klaagzang dan druk nu weg!

Here we go ♥

Lezen: Het gaat zo slecht… het is nu 16 augustus en ik heb in augustus nog niet 1 boek uitgelezen. Ik ben in twee boeken op de helft en heb twee luisterboeken aan staan…. En ik vind het zo erg… niks kan me op het moment rust of afleiding bieden en mijn hoofd is complete chaos…. Nog 2 weken stressen en doen… daarna zal het wel beter gaan hoop ik…

Eten: Alles wat los en vast zit! Nu ik straks een hele tijd niks meer kan ben ik nu nog maar even flink aan het genieten van uit eten gaan, eigenlijk het enige wat ik op het moment nog een beetje kan. Die extra kilo’s klaag ik op een ander tijdstip wel weer over 🙈

Bezig met: Ik doe op het moment dus echt geen ene donder en ik ben daar zo ontzettend slecht in en baal daar zo hard van! Ik wil zo graag lekker kunnen wandelen met een luisterboek of een boek in mijn rugzak en ergens lekker gaan zitten lezen. Maar in plaats daarvan lig ik veel plat en door het plat liggen slaap ik op de stomste momenten en ben ik dus in de nacht weer wakker…. En dan ga ik series bingen op mijn telefoon tot ik in slaap val want lezen heb ik de concentratie niet voor…

Genieten van: sarcasme aan De prachtige zomer in Nederland… maar serieus die verschuivende seizoenen en dat gehutsefluts van warm naar koud is zo ontzettend funest voor het lijf!

Ik had heerlijk in de nieuwe tuin willen genieten van boekjes en proberen mezelf af te leiden maar helaas doordat de weekenden voornamelijk kak zijn qua weer schiet de tuin niet echt op en is dat een soort van bouwplaats. Not so rustgevend als ik zou willen 🤭

Kijk naar: Ik kijk nog steeds naar Crimineel Minds, inmiddels seizoen 8 en ook Desperate Housewives gaat lekker. Daarnaast ben ik voor de miljoenste keer begonnen aan Sons of Anarchy. When all things fail just watch Jax!

Luister naar: Geen muziek wel luisterboeken! Op het moment luister ik naar The Darkest Star van Jennifer L. Armentrout,

Gekregen: Het laatste boek dat hier op de mat viel is Sla je slag
(The Brentwood Boys #3) van Meghan Quinn. Ik hoop hier zsm mee te kunnen beginnen!

Gekocht: Het laatste dat ik kocht was een rib uit mijn lijf, een nieuwe game pc. Ellende wat dat moest kosten tegenwoordig allemaal 🤫

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, vind ik leuk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.