As we Speak | December 2020

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Ik heb zo veel heerlijke boekjes liggen maar helaas gaat het niet zo als ik gewend was voor Corona! Maar weet je, ik heb het los gelaten en geaccepteerd dat ik mijn challenge dit jaar niet ga halen! Of ik moet in de kerstvakantie echt helemaal los gaan 😉

Eten: De laatste tijd heb ik zo ontzettend veel zin om uit eten te gaan! Helaas pindakaas! Ik ben wel alvast aan het nadenken over de feestdagen invulling. Normaal gaan we ook uit eten met de feestdagen dus nu moet ik voor 3 dagen toch zelf de keuken in 🙂 geen rustige kerst en genieten aan tafel voor mij 😉 Zweten en pezen aan het aanrecht haha!

Bezig met: Ik probeer het blog rooster weer een beetje te vullen nu we door Corona amper iets kunnen doen! Hoewel ik wel tijdens de kerstvakantie een vakantie inplan waarin ik voornamelijk in pyjama met het gezin kerstfilms wil kijken en boeken wil lezen!

Genieten van: Steeds meer het huis eigen maken! En mijn gezin natuurlijk!

Kijk naar: Gilmore Girls rewatch! En wederom weer helemaal verslaafd! Die Gilmore dames nemen weer veel te veel leestijd in beslag!

Luister naar: Skyradio the Christmas station! Door dit vreemde jaar is de kerstsfeer niet aan zoals hij normaal aan is. Geen kerstmarkten, geen christmas shopping in verschillende steden. Dan maar de kerstmuziek aan terwijl we online shoppen!

Gekregen: Wanneer ik dit schrijf is er weer een mooi boekje binnengekomen!

Gekocht:  Kerst kerst kerst! Heel veel dus maar gezien mijn lieverds de blog ook lezen kan ik niks verklappen!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje en laat vooral een reactie achter, dat maakt me heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Lezen gaat (surprise sursprise) nog steeds vrij moeizaam. Zelfs mijn blogfeed moet er aan geloven. Deze maand zullen het waarschijnlijk vijf boeken worden. Mede dankzij jouw swap maar ook door lieve vrienden, schoonouders, manlief, … heb ik deze maand belachelijk veel gekregen en nu voel ik me daar weer ongemakkelijk door. Echt weer iets voor mij. Ik vind het om de een of andere reden veel logsicher om zelf iemand te verrassen met een attentie dan dat iemand anders dat voor mij doet.