As we Speak | December 2021

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Hoe is het alweer de laatste As we Speak van dit jaar?

Ik snap echt niet waar de tijd blijft sinds C. in ons leven is. Het voelt stiekem een beetje alsof de jaren van me worden gestolen. En elke dag hoop ik dat we terug kunnen naar normaal waar Corona enkel nog een lekker fris biertje in de zomer was. En zodat het leven weer in een normaal ritme kan gaan lopen en we weer meer kunnen genieten van alles.

Maar goed ik dwaal weer af! We gaan weer verder met de orde van de dag, de As we Speak van de laatste maand dit jaar!

Lezen:

Gaat redelijk de laatste tijd! Ik wil niet te hard roepen natuurlijk want je zult zien dat ik dan in een immense leesdip raak! Maar ik denk dat ik mijn challenge wel ga halen in deze laatste 2 weken van het jaar! Ik moet nog 4 boeken wanneer ik dit typ dus duim je met me mee ☺️

Eten:

Ik ben mezelf helemaal suf aan het peinzen wat ik op tafel moet zetten met de feestdagen! Met de huidige cijfers verwacht ik niet dat het kabinet (wanneer ik dit typ is er morgen weer een persco) gaat zeggen dat alles weer open mag en al zou dat wel zo zijn dan zijn de telefoonlijnen van mijn favo kerst restaurant waarschijnlijk overbelast! Ik denk dat een plekje scoren in het restaurant dan net zoiets zal zijn als een goede plek zien te bemachtigen bij ticketmaster voor een Ariana Grande concert. Gaan we ons dus helemaal niet aan wagen. Maar goed dat betekent wel dat ik mijn schort mag omvouwen en keukenprinses mag gaan spelen want 3 dagen gourmetten word niemand vrolijk van.

Bezig met:

Weinig van wat ik wil. Tragisch maar helaas waar… mijn lijf gaat weer achteruit. Lang zitten kan/mag dus niet en daar baal ik zo van! Met een laptop in bed is echt niks, vind ik dan. En staand is ook weer zoiets.

Bloggen is dus weer even iets minder en mijn mooie diamond painting ligt ook weer in de kast want zodra ik daar mee bezig ga zit ik voor ik het weet uren achtereen.

Voor nu dus weer bijna vastgelijmd aan mijn afstandbediening 🙈

Genieten van:

Dit klinkt heel stom voor mezelf… maar van de winter! Nee, de temperaturen zijn echt de hel voor mijn lichaam maar nu ik zo opgesloten aan huis gekluisterd zit met de lichtjes van de kerstboom aan kan ik er toch wel van genieten. Liever lockdown achtige perikelen in de winter dan in de zomer! Nu kan ik extra genieten van mijn boom en het uitzicht op de pakjes. Waarschijnlijk val ik na de kerst weer in mijn herhaalde winterdip…

Kijk naar:

Ik kijk nog steeds naar Criminal Minds, inmiddels het laatste seizoen. Ik ben ook voor de duizendste keer opnieuw begonnen met The Originals en ik ben van plan om in de kerstvakantie mijn dvd box van Fringe te gaan Bingen!

Luister naar:

Niet echt opbeurend nummer maar goed, de laatste tijd zit alles weer een beetje veel in de knoop bij mij en deze raakte me heel hard.

Gekregen:

Het laatste boek dat hier als gekregen boek op de mat viel is ‘Jij wordt nog eens mijn dood’ van Karen M. McManus. Ik hoop er deze week heerlijk in te kunnen kruipen.

Gekocht:

Het laatste dat ik kocht waren de kerstcadeautjes 🎄ik ben zo benieuwd wat iedereen er van gaat vinden ☺️ en stiekem ben ik ook wel benieuwd of en wat ik krijg dit jaar 🤭

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, vind ik leuk!

speak

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

    1. Heel herkenbaar dat teveel doen en de prijs betalen! Hopelijk gaat het nu de goede kant op met je arm! Ik heb inderdaad een Kobo abonnement met luisterboeken en normaal tijdens het auto rijden of tijdens de huishoudelijke klusjes vind ik dat heerlijk! Maar wanneer ik op bed lig en een luisterboek aan zet val ik echt binnen 10 minuten in slaap doet mijn leestempo dus ook geen goed!