As we Speak | Februari 2021

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Ik heb tot nu toe in februari de helft gelezen van januari. Tragisch want ik had zo gehoopt dat het net zo goed zou gaan als in januari. Helaas is deze maand echt een slechte voor mijn lijf geweest en heb ik ook veel migraines gehad. Het lezen zakt dan automatisch naar zero. Net als bloggen, tv kijken etc. Op bed liggen dat heb ik veel gedaan in februari… in het donker… bluh!

Eten: Ik wil alleen maar alles! Haha ik zal je vertellen waar ik echt naar snak! Sushi! En ja, dat kun je ook afhalen en thuisbezorgen! Maar dan is het zo afgrijselijk duur! Ik kan niet wachten tot mijn favoriete all you can eat sushi toko weer open mag! Ik mis sushi zo erg!

Bezig met: Een beetje bloggen, lezen wanneer ik zin heb en tv kijken. Vooral alles wanneer ik er zin in heb want ik wil mezelf niet nog meer in de weg zitten dan ik al kan doen 😉

Genieten van: Het weer in februari! Wat was het geweldig, sneeuw en dan nu afgelopen week heerlijk lente weer! Hoewel ik veel liever warmte heb dan kou vond ik het zo magisch al die sneeuw! Ik heb er ze

Kijk naar: Lovecraft Country! Als ik het seizoen af heb zal ik er iets over plaatsen op de blog!

Luister naar: Voor mij is muziek nu dus soms echt een beetje iets dat me verdrietig maakt. Het is vaak een herinnering aan dingen die ik wil doen maar niet (meer) kan.Ik luister wel af en toe tijdens het bloggen naar echt oudere muziek zoals The Joker van de Steve Miller band. Dit komt uit 1973 en toen was ik er nog lange niet maar ik heb altijd geroepen dat ik in de verkeerde tijd geboren ben, ik heb zoveel meer met oude muziek dan met hedendaagse <3

Gekregen: Vorige As we Speak zei ik het al, ik mocht nieuwe Billy’s kopen! En die zijn er nu <3

Gekocht:  Ik heb boekjes besteld voor mijn swappie met Pasen en ik zit bovenop een cadeaubon van Bol.com… ik kan maar niet kiezen welke boekjes ik er van ga halen!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, dat maakt me heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Wauw, qua lezen gaan we precies echt gelijk op. Januari ging beter dan ik had verwacht en deze maand is net het tegenovergestelde. Ik heb twee weken gedaan over één boek. De enige reden dat het uiteindelijk toch nog 6 boeken zullen zijn is dat ik ook manga’s gelezen heb. De sneeuw was prachtig hé. Alleen was mijn lichaam er niet zo blij mee. Dat is toch meteen wat liever wanneer het weer wat zachter is. Ik heb de voorbije dagen dus zeker genoten van het mooiere weer. Wat jammer dat sushi bestellen zo duur is bij jullie. Wij hebben vorige vrijdag nog eens sushi laten langskomen. Nu ja, sushi voor mij en iets anders voor manlief want die is er minder gek van als ik. (Pssst, je bent een stukje tekst kwijt aan het einde van het Genieten van fragment 😉 )