As we Speak | Februari 2022

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

In deze As we Speak geen fotootjes op deze tijdrovende dame na! Ik hoop snel weer meer tijd te hebben om mooie boek foto’s te maken!

Lezen

Oepsie, ik loop alweer 4 boeken achter op schema maar ik heb er alle geloof in dat dit binnenkort weer ingelopen word! Zodra de pup ietsje groter is en wat meer rust heeft en minder vaak naar buiten getild hoeft te worden zal ik wat meer tijd hebben voor mijn zeer gemiste boekjes!

Eten

Oh aankomend weekend is het zover! Weg ctb! Eindelijk kan ik weer eens uit eten gaan, nu nog iets zoeken waar ik met de hond naar binnen mag en hopen dat mijn lijf een beetje lief is!

Bezig met

Op dit moment ben ik alleen maar heel erg druk met de pup! Maar de Paas swap opent ook bijna dus daar ben ik ook even mee bezig. Ik weet niet of ik ook nog een bericht hier op de blog geschreven krijg voor de opening maar als je een vaste swapper bent dan weet je de weg!

Genieten van

Elke seconde rust die ik nu heb. Een pup is net een hele stoute peuter! De hele dag nee roepen en zindelijk proberen te krijgen!

Kijk naar

Ik probeer met een schuin oogje naar de verfilming van ‘Een van ons liegt van Karen M. McManus’ te kijken maar het pakt me nog niet echt. Van het weekend geef ik het een nieuwe poging!

Luister naar

Op repeat want ik ben een beetje obsessed!

Gekregen

Ik kreeg onlangs wat prachtige boeken binnen en ik hoop dat ik ze allemaal snel kan verslinden! Ik hoop nog een Bookhaul te plaatsen van januari en februari dus kun je daar zien welke boekjes binnen kwamen!

Gekocht

Het laatste wat ik kocht… een nieuwe tuintafel met stoelen! Gezien ik lichamelijk niet veel kan en dus veel thuis zal zitten mag ik in de lente zo wel extra genieten van de tuin is het niet?

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, vind ik leuk!

speak

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.