As we Speak | Januari 2021

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Ik heb zo veel gelezen weer in januari en dat maakt me zo blij!!! Ik hoop echt dat dit zo door blijft gaan in februari maar ondertussen geniet ik nog even na van het feit dat ik voor het eerst in een jaar weer boven de 10 gelezen boeken ben gekomen!

Eten: Ik kan nog maar aan 1 ding denken! En ik weet het ik moet niet zeuren… Maar voor iemand die minstens 1x per week buiten de deur ging eten is dit best heftig hoor! Ik kan gewoon echt dagdromen over al mijn favoriete restaurants en des te langer het duurt des te meer ik vrees dat ze het niet gaan redden…

Bezig met: Een beetje bloggen, lezen wanneer ik zin heb en tv kijken en boeken lezen in bad! In bad denk jij nu? Ja inderdaad! Ik heb zo veel last van mijn lijf dat ik tegenwoordig veel tijd in een heet bad doorbreng en tja… een serie kijken of een boek lezen in bad is toch net nog wat lekkerder dan in bed 😉

Genieten van: Mijn gezin, mijn huisje en het uitzicht op lente zodat ik in ieder geval in de tuin kan zitten!

Kijk naar: De nieuwe Winx serie op Netflix! Ik vind hem tot nu toe (3 afleveringen) erg leuk! Als ik het seizoen af heb zal ik er iets over plaatsen op de blog!

Luister naar: Even helemaal geen muziek! Lekker rustig aan het hoofd!

Gekregen: Ik mocht van mijn lieverd een nieuwe kast erbij gaan kopen voor de boekskes! Maar gezien de Ikea voor bezorgen bijna hetzelfde bedrag hanteert als de nieuwe kast kost wacht ik tot ze weer open mogen!

Gekocht:  Op dit moment heb ik eigenlijk geen andere uitgaves gedaan dan de normale boodschap? Eventjes wat zuiniger aan doen want ik hoop in de lente aan de tuin te kunnen beginnen!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje en laat vooral een reactie achter, dat maakt me heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Euhm, ik heb het voorbije weekend meegedaan aan een readathon en daardoor het aantal gelezen boeken wat kunnen optrekken. Ik heb voor het eerst manga’s gelezen. Van achteren naar voren lezen mag dus op het lijstje met eerste keren voor dit jaar. Eigenlijk lijken al de dagen nogal op elkaar. Een beetje lezen, bloggen, knutselen indien mogelijk, teveel achter de laptop zitten, weinig gedaan krijgen, …