As we Speak | Januari 2022

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Lezen

Oh mensen, wat gaat het dramatisch slecht met mijn concentratie! Waar ik voorheen met gemak een boek per dag las is het nu een boek per week met een beetje geluk. Mijn hoofd zit gewoon dwars en mijn lijf doet daar flink aan mee. En als je je draai niet kan vinden dan kun je ook niet lekker wegzinken in een boekje. Al moet ik zeggen dat ik nu bezig ben in een boek dat mijn aandacht wel trekt en alleen daar ben ik al zo blij mee, dat de zin om te lezen er wel is maar het door de rest gewoon even niet lekker loopt. Maar goed ik heb mijn Goodreads challenge op 52 gezet dit jaar, geen druk… geen stress….

Eten

Heb je ook wel eens van die momenten dat je gewoon geen zin meer hebt in eten omdat je het altijd eerst zelf staat te koken? Ik ben de enige in dit huishouden die kan koken en we gingen voorheen best vaak een hapje buiten de deur eten. Nu ik al maanden elke dag zelf kook begint het me steeds meer tegen te staan haha!

Ik heb zo onwijs veel zin om weer eens naar mijn favo sushi restaurant te gaan!

Bezig met

Niet veel op het moment want het lijf, je kent het inmiddels wel als je vaker mijn as we speaks leest. De koudere maanden zijn altijd al een drama maar nu heb ik er lijkt het toch meer last van dan anders! Ik kijk echt halsreikend uit naar de lente mensen! Minder pijn is altijd fijn!

Genieten van

Een stiekeme verrassing waarvan mijn uk niks weet, nog 3 nachtjes en dan is het moment daar! Ik ben heel benieuwd! Ik hoop dat mijn uk deze post niet gaat lezen voor zaterdag!

Wil je weten wat het is dan moet je maar eens gluren bij gekocht helemaal onderin  🥰

Kijk naar

Ik ben begonnen aan Manifest! So far vind ik het erg leuk en het is ook leuk om Prince Charming van OUAT weer eens te zien in een serie!

Luister naar

In het kader van self empowerement ❤️

Gekregen

Als laatste kreeg ik Zonnevangers binnen van Ida Tufte Michelsen, ik ben hier heel erg benieuwd naar! Love me Some Magic ❤️

Gekocht

Alle fluffyness op een stokje hoe schattig is ze?
Ik ben helemaal verliefd en ben zo benieuwd wat mijn uk en mijn katers er van gaan vinden!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, vind ik leuk!

speak

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Waar is de tijd dat ik regelmatig een Right here, Right now samenstelde. Zo leuk om even stil te staan bij waar je de laatste tijd mee bezig bent geweest. Ik heb mijn Goodreads challenge die jaar gewoon op 30 gezet. Tot nu toe wil het lezen nog steeds niet goed lukken dus ik had geen zin om een challenge in het oog te houden. Ik heb heel lang over mijn eerste leesboek van dit jaar gedaan en nu de recensie daarvan online staat hoop ik in iets helemaal anders te beginnen. Minder pijn is altijd fijn! Daar ben ik het echt zo mee eens. Al helemaal op een dag als vandaag waarin mijn hele lijf nog wat extra tegenwerkt.