As we Speak | Juli

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Mwah zo tragisch weinig de laatste tijd! Deze maand zijn het denk ik iets van 5 a 6 boekjes.

Eten: Huis, tuin en keuken voedsel haha! Weet je hoeveel zin ik heb om weer eens lekker uit eten te gaan? Maar ik ga niet op een 1.5 meter etentje want dat haalt voor mij alle spontaniteit en gezelligheid uit een dinner date…

Bezig met: Balen? Echt normaal gesproken zijn dit voor mij de beste maanden van het jaar. Warmere temperaturen, festivals, zwembad lees sessies, dates met mijn bookbabes.

All the above gaan nu niet door door en het slechte weer en Covid19….

Genieten van: Ik probeer heel hard te zoeken naar zonnestraaltjes en sterren…. maar op het moment is het heel donker…

Kijk naar: Oh heel veel! Ik kijk Kingdom, Siren en Light as a feather op Videoland en op Netflix ben ik begonnen aan Dark en Queen of the South!

Luister naar: eigenlijk even geen muziek. Dat maakt meteen goed duidelijk dat het even niet lekker gaat. Ik heb anders altijd een muziekje aan op de achtergrond maar nu doet het me alleen maar verlangen naar dansjes met vriendinnen,

Gekregen: Ik ben weer een verwend boekbloggertje hoor! Kreeg een paar hele mooie juweeltjes deze maand! Welke ga je zien in mijn haul!

Gekocht: Buiten boekjes om… Ugh… tuinhout? Beton… zand? Eigenlijk alleen maar dingen die nodig zijn maar niet leuk. Of nou ja… voor een goed doel.. een mooie tuin! Maar dat is natuurlijk niet zo leuk als meteen iets hebben waar je wat aan hebt. Nu is mijn tuin gewoon een bouwplaats. Maar goed ik denk dat ik ook maar eens genoegen moet gaan nemen met niet alles tegelijk willen.

Ik moet van al mijn lijstjes maar eens een 5 jaren plan gaan maken!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Plaatjes op deze pagina zijn van:

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Dit is echt zoooo herkenbaar. Ja, ik besef nog steeds dat ik me in een luxepositie bevind (een eigen tuintje, geen geldzorgen, manlief kan van thuis uit werken, …) maar dat betekent niet dat ik de fijne afspraakjes mijn vriendinnen niet mis. Het online kunnen bijpraten, een daguitstapje, een midweek Centerparcs, iets lekker gaan eten, gewoon onbezorgd ergens naartoe kunnen gaan, de mensen die je graag ziet kunnen knuffelen, … Ik weet dat het iets tijdelijks is maar fijn is het allerminst. Hopelijk vinden jullie desondanks een manier om toch iets fijns van je verjaardag te maken morgen. Een douchegordijn met de print van een tropisch paradijs ophangen zodat je het puin in je tuin niet kan zien én lekkere sushi bestellen bijvoorbeeld.