As we Speak | Juni 2020

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Wil gewoon weer even niet. Migraines, te veel te doen, pijn en mijn hoofd wat gewoon even niet meezit zorgt ervoor dat ik amper wat lees. Ik hoop heel hard op wat betere dagen want ik ben er eventjes helemaal klaar mee.

Eten: Helemaal in to poke bowls op het moment!

Bezig met: Een huis verbouwen 😉 en specifiek ben ik deze week bezig met de trappen schuren en lakken. Het is de laatste tijd stil hier en daar baal ik echt van maar ik ben gewoon te druk en vraag te veel aan mijn lijf en stiekem wil ik gewoon mooi weer en een loungestoel in de tuin neerzetten met een stapel boeken en niks anders!

Genieten van: Vrij weinig at the moment? Kweenie of je het misschien herkent maar met alles op dit moment in de wereld voelt het gewoon allemaal even meh!

Kijk naar: Een paar nieuwe series waaronder ‘Siren‘ en ik keek ook nog een film! Ga je meer over lezen binnenkort!

Luister naar:  Sinds ik ‘Nu of nooit‘ las zit ik een beetje in een ‘oude’ muziek vibe. Muziek die gemaakt werd toen ik nog lange niet op de wereld was.

Gekregen: Ik kreeg een heel leuk pakketje van Tine Bergen en Uitgeverij Vrijdag! Ik ben heel erg benieuwd naar haar nieuwe thriller want ‘Vissen praten niet’ vond ik erg goed!

Gekocht: Verf, kwasten, lak, schuurpapier…. deze lijst kan oneindig door gaan!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Hé, bah. Zo stom dat het lezen bij jou ook nog steeds zo moeizaam gaat. Ondertussen is het mooie weer er volop. Een beetje te mooi zelfs wat mij betreft. Maar ik hoop dat jij wel van de zon, een comfortabele tuinstoel of zetel én een heerlijke ontspannend boek kan genieten. Ik heb de voorbije dagen toch weer wat gelezen maar ik ben gewoon gestopt met notities te maken voor recensies. Dat lijkt al ietsje te helpen. Het nieuwe terras precies ook. Want dat moest ik natuurlijk inhuldigen door buiten in de schaduw én een comfortabele stoel wat te lezen.