As we Speak | Juni 2021

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Ik ga niet zo hard op het moment maar heb er nu een soort van vrede mee! Ik heb veel aan mijn hoofd en dus is mijn concentratie bij een boek houden soms wat lastig op het moment!

Eten: Ik ben weer uit eten geweest 🖤 en wat was het genieten! Ik ben zo blij dat alles langzaamaan weer een beetje normaal word!

Bezig met: Ik heb echt 2 weken, of misschien wel bijna 3 weken niks aan de blog gedaan. Mijn hoofd is een drama, mijn lijf net zo en de gemoedstoestand kon zelfs niet even verzet worden door lekker te bloggen.

Nou, dan weet je dat het mis is hoor!

Voor nu heb ik dus de laptop open geklapt en laat ik alles gewoon lekker komen hoe het gaat. Dus het is misschien wat stiller dan je gewend bent maar ik ben niet weg hoor! 😉 Achter de schermen doe ik mijn best. En probeer ik van tijd tot tijd iets in te plannen op de blog!

Genieten van: Nu ik dit tik is het even genieten van de zon! Wat een heerlijk weer! Wel ligt er een mini hittegolfje in het verschiet volgende week waarvan ik hoop dat het niet doorgaat. Die plakkerige 30+ temperaturen vind ik nu ik amper wat kan echt even helemaal niks!

Kijk naar: Ik kijk zo veel op het moment! Ik ben nu bezig met Crimineel Minds te bingen. Heerlijke serie. Ik had hem nog niet eerder gezien, maar ik hou van die politie series! En Garcia en Reid zijn te leuk!

Luister naar: Vrij weinig muziek op het moment, ik luister wel naar luisterboeken in bed alleen zorgen die er voor dat ik heel snel inslaap 🙈 nu is dat voor het leestempo wat minder maar voor mij wel fijn omdat ik echt altijd problemen heb met in slaap komen.

Gekregen: Het laatste boek dat hier op de mat viel is Onverschrokken van Rebecca Yarros. Ik doe mee met de blogtour van dit boek!  Mijn recensie kan je 24 juni hier op de blog lezen!

Gekocht: Het laatste boek dat ik kocht is Phobos4 in een leuke box met goodies en een handtekening op een bookplate.

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, vind ik leuk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Hoi hoi

    Toevallig! Ik zat net gisteren te denken zal alles goed zijn met kwante? Ik zie geen blogs meer bij mijn mail.
    En ik word wakker en zie je blog mail.
    Super leuk! Ik hoop dat het lezen snel beter gaat.

    Liefs Quirina

  2. De hittegolf was er wat teveel aan hé. Ik was dan wel aan het hopen op wat beter weer maar die weergoden zijn precies niet goed in matige weersomstandigheden. Het is of te koud, of te nat, of te heet. Dat het nadien meteen halveerde qua temperatuur vond mijn lichaam ook niet zo fijn. Zo fijn dat je nog eens uit eten bent kunnen gaan. Dat hoop ik na mijn tweede prik ook weer te kunnen doen. Ik ben nu al aan het watertanden bij het vooruitzicht. Volgend weekend word ik 40. Nog ietsje te vroeg om uit eten te gaan maar ik ga sowieso sushi bestellen en thuis van iets lekkers genieten. Kwestie van er toch een leuke dag van te maken. Het feestje doen we aan het einde van de maand en dan ga ik bij mijn ouders, broers, schoonzussen, metekindje en neefjes super veel knuffels vragen. Misschien moet ik het gewoon een knuffelfeestje noemen in plaats van een verjaardagsfeest. 🙂