As we Speak | Maart 2022

Sneeuw, 1 april en het sneeuwt! Dat heeft de pup net zo uitgeput met spelen dat er voor het werk nu gewoon even een rustmomentje is waarop ik mijn laptop eindelijk kan gebruiken voor ‘vrije tijd’. En daarom sluit ik op deze eerste dag van april de maand maart af door een As we Speak.

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen!

Lezen

Oepsie, ik loop inmiddels 7 boeken achter op schema. Ik ga het nu ook loslaten want ik begin er veel te veel om te stressen en dat werkt alleen maar averechts. Lezen begint me nu tegen te staan in plaats dat ik er van geniet.

Ik haal dus de druk van de ketel met mijn recensieboeken, ik probeer de recensies nog steeds asap online te krijgen maar in de tussentijd is er op Instagram gewoon een mooie foto te zien!

Eten

Vanavond ga ik voor het eerst in eeuwen, klinkt dramatisch maar zo voelt het, uit eten en dat zelfs zonder pup! De pup is nu 10 weken bij ons en ik ben op boodschappen na nog niet de deur uit geweest zonder. Heerlijk genieten dit weekend dus want ik ga vandaag en morgen een hapje eten! Tijd voor ontspanning!

Bezig met

Het voelt alsof ik niks anders doe dan puppy opvoeden… En veel scheelt dat ook niet 🤭 naast de dagelijkse standaard bezigheden is er gewoon amper vrije tijd. Op de puppycursus zeiden ze me dat een pup van deze leeftijd nog zeker 18-20 uur per dag slaapt… Ik heb ze smakelijk uitgelachen want dat geld zeker niet voor mijn kleine Duracell konijn!

Genieten van

Ik kreeg een ebike van mijn partner 🥰 mijn lijf holt weer de verkeerde kant op en ik verlies weer kracht in mijn benen. Nu kan ik toch lekker buiten met het gezin mee fietsen en ik ben zo blij dat de pup het ook geweldig vind in een mandje voorop! Kijk dat super vermoeide maar blije hoofd! Ze had ook voor het eerst een duikje genomen in de plas 🙈

Kijk naar

Ik val elke avond echt als een blok in slaap zodra de pup knockie gaat maar tot die tijd kijk ik als een zombie met een schuin oog mee naar Taboo. Ik weet nog niet helemaal wat ik er van moet vinden en ik weet niet of dat komt door de vermoeidheid of doordat de serie gewoon echt vaag is.

Luister naar

Heb de radio elke dag aanstaan dus een beetje van alles!

Gekregen

Ik kreeg onlangs wat prachtige boeken binnen en ik hoop dat ik ze allemaal snel kan verslinden! In de bookhaul van maart ga je zien welke er allemaal binnenkwamen!

Gekocht

Het laatste wat ik kocht… Ik kwam Lore tegen in de boekhandel toen de pup bij de trimsalon was en ik moest hem gewoon kopen! Zelfs al loop ik zo achter met lezen wou ik toch weer eens een boekje in levende lijve kopen 🥰

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, vind ik leuk!

speak

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Zo fijn dat je dankzij een elektrische fiets nu weer wat makkelijker naar buiten kan. Ik ben zelf nog steeds heel blij met mijn exemplaar want het is echt een wereld van verschil wanneer je dankzij die batterij zelf amper kracht moet zetten. Hier gaat het nog steeds rustig aan maar af en toe wel met een fijn afspraakje tussendoor. Zodra het wat beter met je gaat proberen we dat zelf ook weer eens te doen hé.