As we Speak | Mei 2021

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo ga je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Oh jongens wat gaat het slecht op het moment! Concentratie van niks! Ik geniet intens van mijn boek maar om de zoveel bladzijden moet ik terug bladeren omdat ik het weer kwijt ben.

Eten: Ik word moe van alle ‘niet kunnen bewegen’ & ‘corona’ kilo’s!

Bezig met: Ik probeer de blog weer een beetje meer te vullen! Ik kan helaas niet al te lang achter de laptop zitten maar ik wil zo graag weer meer content online plaatsen!

Genieten van: Ik probeer heel hard te genieten maar op het moment is dat allemaal wat moeizaam! Ook vind ik dat het weer wel eens een beetje mee mag gaan zitten want het is maar bar koud al zeg ik het zelf!

Kijk naar: Desperate Housewives weer helemaal opnieuw aan het Bingen en het is wederom verslavend!

Luister naar: Geen muziekjes op het moment. Van muziek wil ik dansen en mijn gebrekkig lijfje kan gewoon even helemaal niks en daar heb ik het op zijn zachts gezegd heel erg moeilijk mee.

Gekregen: Ik kreeg van een hele lieve bookbabe een ontzettend lief kaartje om me een steuntje te geven! ❤️ ik vind het zo geweldig dat ik door de blog in contact ben gekomen met zoveel lieve mensen!

Gekocht: Als laatst kocht ik Storm and Fury van Armentrout en ik kreeg, om nog even terug te komen op de vraag hierboven, van Zomer & Keuning het vervolg Rage and Ruin en wat zijn die boekjes toch mooi om te zien!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Kies iets uit het lijstje vragen en laat vooral een reactie achter, dat maakt me heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Dat dat stoute lijf zich maar snel wat beter gaat gedragen zodat jij je weer beter kan voelen. Hier gaat het ook rustig aan. Lezen in beetjes en precies niet kunnen opslaan wat ik lees zorgt ervoor dat ik meer met andere ontspannende zaken bezig ben. Zo maakte ik onlangs een zomers scrapbooking album, lees ik fanfictie en spendeer ik eigenlijk gewoon teveel tijd online. TV ligt hier ook zo’n beetje stil maar ik heb wel naar Shadow and Bone gekeken.