As we Speak | September 2020

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Ik las pas 1 boek uit in september! Hoe tragisch is dat? Hopelijk trekt dat de komende 2 weken nog een beetje bij. Aan de geweldige boekjes ligt het niet, mijn hoofd is gewoon een zooitje soms haha!

Dan ben ik heerlijk aan het lezen en opeens heb ik dan zo’n ‘huh wat las ik nou eigenlijk’ gevoel…

Daardoor gaat het veel trager dan normaal, normaal zuig ik elke letter op maar nu moet ik diezelfde letter soms 4 x opnieuw lezen om het door te laten dringen!

Eten: Veel en veel te veel junkfood op het moment maar als rasechte emo eter en met een huis op stelten is is het moeilijk om ‘gezond’ te doen! Gelukkig gaan we richting herfst en winter en dan komt de zin in stamppotten ♥ Als dan het huis ook een beetje meer als huis voelt komt het vast allemaal goed!

Bezig met: Het huis, en dat voelt echt als een never ending story haha! Door de ‘epidemie die niet genoemd mag worden’ loopt alles veel vertraging op en dat is op zijn zachts gezegd een beetje balen!

Genieten van: Die mooi weer dagen die we nu opeens weer even cadeau krijgen ♥ ik hou van buiten in het zonnetje zitten en lezen en dat is dus precies wat ik ga doen na het tikken van deze post!

Kijk naar: Ik heb weer van alles afgekeken en dus ben ik opnieuw begonnen aan Sons of Anarchy ♥ mijn ultimate favo serie!

Luister naar: Op het moment zit ik weer in een Nederlandstalige vibe 🙂

Gekregen: Hele mooie recensie boekjes van uitgevers ♥ en een nieuwe telefoon van mijn hub ♥

Gekocht:  We hebben de ren aan huis voor onze katers verder uitgebouwd dus daar ging weer wat geld naar toe! Ook kocht ik camera’s voor om het huis. Ik heb een paar jaar geleden een paar inbraak pogingen meegemaakt en nu mijn waakhond niet meer is en het weer donkerder word begin ik weer paniekerig te worden. Ik slaap al ontzettend slecht maar het hielp niet dat ik bij elk geluidje, waarvan je in een nieuw ‘oud’ huis er veel van hebt, opsta om te gaan kijken wat het is. Nu met de camera’s hoef ik alleen maar mijn telefoon op te pakken om alles in de gaten te houden, scheelt iets in nachtrust.

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Die onverwachtse extra zonnige dagen waren super fijn hé. Al konden ze er niet in slagen om mijn lichaam te overtuigen dat het nog niet echt herfst was. Dat hangt het dus al van begin september extra uit. Blijkbaar lazen we evenveel (lees: weinig) deze maand. Het lukt me maar niet om me op een verhaal te focussen. Zelfs mijn blogfeed heb ik lang laten aanslepen maar daar ben ik nu toch maar eens een poging voor aan het doen. Ik hoop echt voor ons allebei dat onze lichamen wat liever worden voor ons en voor jou dat jullie huis snel mag aanvoelen als een thuis in plaats van een eindeloze klusjeslijst. Dikke knuffel.