Bookish Tag | Beauty and the Beast

untitled-4

Net als Melissa heb ik best een probleem met covers 😉 ik koop gauw boeken omdat de cover zo geweldig mooi is!Sneeuw als As vond ik echt een extreem mooie cover! En het verhaal was gelukkig ook heel goed!Ik verheug me nu al op alle vervolgdelen en hoe ze dan straks in mijn kast staan te shinen!Al ben ik stiekem wel een beetje teleurgesteld dat het geen hardcovers zijn zoals Melis ze in de kast heeft staan 😉 Maar ja ik lees NL dus dan heb je soms een beetje pech!untitled-14

Hahaha Melissa kon niet kiezen en maakte een hele tafelschikking en het was echt druk zat aan haar tafel ;-)Kijk vooral even bij haar zou ik zeggen ;-)Ikzelf zou zeker gaan voor Rhysand! En maak mijn tafelschikking af met alle mannen uit de Flight & Glory serie!Aan mijn tafel even geen plaats voor vrouwen, ik wil even een heerlijke avond kwijlen 😉

untitled-5

Soms heb je bij een serie je twijfels, zou dit derde deel nu echt weer geweldig zijn? Een boek dat me dus compleet overrompeld was Onverwacht van Rebecca Yarros! Het derde in de reeks en het blies me van mijn sokken!

untitled-7 Oepsie poepsie……

Ik ben minder fan van de DIMILY trilogie en iedereen lijkt deze serie echt compleet geweldig te vinden! Zoals je in mijn recensie van DIMILY en DIMINY kunt lezen zit ik echt in dubio…. Ik erger me suf aan deze boeken maar deeltjes er van maken dat ik het toch uitlees! Ik heb DIMIMY op mijn tbr liggen en het zal mij benieuwen wat mijn eindoordeel word! Wink Poppy & Midnight is nog zo’n voorbeeld…. #NotMyCupOfTea
untitled-8
Uhmmm ik weet niet of hij als sidekick gezien kan worden maar ik denk dat ik wel heel erg fan ben van Abraxos…. Misschien ben ik wel meer weg van hem dan van de rest van de personages in de Throne of Glass serie van Sarah J Maas!Ik heb van de allerliefste vriendin deel 4 gekregen en kan niet wachten tot ik de tijd heb om die dikzak te verslinden!
untitled-12
The Cage was een boek waar ik in het begin echt veel moeite had om door te lezen! Naar het einde toe werd het echter steeds beter en na deel twee, De Jacht, schreef ik het volgende in mijn recensie:Koop ze maar! Lees ze! Deze boeken zijn echt ontzettend onvoorspelbaar en na het einde van deel twee kan je alleen maar uitkijken naar het derde deel!untitled-10
Elk boek helpt me eigenlijk wel door een moeilijke tijd, tenzij ik een leesdip heb! Dan is het alleen maar moeilijker! Een waardevolle les had ik na het lezen van Eten, bidden en beminnen! Als je het boek nog niet hebt gelezen kan ik het je zeker aanraden! De verfilming Eat, Pray, Love met Julia Roberts is ook prachtig!
untitled-15
1) Kirsten (Boekwereld)
2) Charissa (Blue Moon 13)
3) Julia (Juul’s Boekwinkeltje)
4) Mirthe (Just One More Page)
5) Selene (Moonplanet)
6) Iris (Readalicious)
7) Paula (Must Magazine)
Veel plezier met invullen dames <3
untitled-18

3 reacties

  1. Iris schreef:

    Bedankt voor de tag, super leuk! Ik ga hem ook invullen

  2. Bianca Schrijft schreef:

    Weer een leuke tag! Bij dit soort tags mag je me altijd me nemen. <3
    Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: Serafina en de zwarte mantelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: