Begin Again (Again #1), Mona Kasten

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.
Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.
Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Begin Again (Again #1), Mona KastenBegin Again geschreven door: Mona Kasten
Vertaald door: Sylvia Wevers
Serie: Again #1
Uitgeverij: Boekerij | 14 February 2020
Genre: New Adult, Romance
Bladzijden: 411
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Wat vind ik van de cover

Ik ben niet weg van dit soort covers. Echte mensen op de covers blijven voor mij echt een gruwel puntje. Hoe de cover is opgedeeld in stukjes vind ik dan wel weer leuk, breekt voor mij toch weer de focus op de gezichten.

Wat vind ik van het verhaal

Na slechts de eerste paar pagina’s kwam ik lekker in het verhaal. De schrijfstijl loopt lekker vlot en daardoor blijf je ook makkelijk doorlezen.

Het verhaal van Allie en Kaden heeft de ingrediënten die je bij een New Adult verwacht. Van Liefde en seks tot drama en spanning, Begin Again heeft het allemaal.

Een heel nieuw en verrassend verhaal was het echter niet. Het toonde een aantal overeenkomsten met de “Wait for You” -serie van Armentrout en ook leek het op sommige stukjes een beetje op After.

Qua personages waren zowel Allie als Kaden in het begin echt niet te peilen! Tot je bij de stukjes komt waar duidelijk word waardoor ze beide een beetje gebroken zijn, dan winnen ze stiekem wel je hart.

De vrienden van beide personages waren ook geweldig. Ik hou er van als er bij een roman goed uitgewerkte vriendschappen zijn waardoor ik nieuwsgierig word naar hun eigen verhaal.

Dawn, Scott, Monica en Spencer zijn allemaal echt hechte vrienden die altijd bereid waren om te helpen. Ik was dan ook blij om te zien dat deze serie 5 delen heeft, ik hoop wel dat de andere boeken in deze serie een tikje minder doen denken aan reeds gelezen verhalen.

Het is denk ik heel moeilijk om echt met iets vernieuwend te komen gezien er al zoveel geschreven is in dit genre maar toch hoop ik altijd op een verrassing in deze boeken!

Laten we duimen dat al de volgende delen vertaald gaan worden.

Dit boek ook lezen

[bol_product_links block_id=”bol_5e6a110f11c68_selected-products” products=”9200000114752624,9200000124091955″ name=”mona kasten” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”799″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het totaalplaatje

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment