Boekentips | Best Six ♥

Wat zijn nou voor mij de beste 6 boeken uit de eerste 6 maanden van dit jaar?  Je leest het in deze post! Kijk je mee naar de Best Six?

Ik heb natuurlijk ook een Bookish Tag | Halverwege het jaar 2019 gedaan maar die is net een tikkeltje anders!

In deze post vind je namelijk geen vervolgdelen maar standalones!

Van alle boeken die ik heb gelezen die dit jaar uitkwamen tussen 1 januari en 30 juni zijn dit:

The Best Six!

Korte stukjes onder de titels maken mijn mening duidelijk, voor de hele recensie kun je op de titel klikken!

De vermisten, Emma Rowley

Deze thriller zit echt boordevol spanning en heeft een intense en sterke plot. Veel kan ik hier niet over uitweiden dit moet je echt zelf ondervinden!

Emma Rowley is een auteur die op mijn auto-buy lijstje terecht is gekomen!

De jongen met twee namen, Maggie Harcourt

De personages in deze young adult zijn heerlijk! De schrijfstijl is geweldig want ik las het in één ruk uit en de conventie setting is er één waar elke bookwurm van houdt! Niet te cheesy qua romantiek wat ook wel fijn is van tijd tot tijd! Een keer geen insta love maar door het hele boek heen had ik echt het ongeduldige ‘kus haar dan’ gevoel van de kleine zeemeermin!

De jongen met twee namen is het perfecte boek voor alle bookwurms en cosplay/conventie bezoekers.

Mijn belofte aan jou, Colleen Hoover

Dit is een hartverscheurend, rauw en echt verhaal. Je kunt de pijn die beide voelen echt van

de bladzijdes zien springen en je leest deze roman dan ook met een flinke brok in je keel.

Vijf stappen van jou, Rachael Lippincott

Vijf stappen van jou is tragisch, hartverscheurend en een echte tranentrekker! Maar tegelijkertijd ook romantisch en hoopvol!

Lees deze young adult voordat je de film ziet! Dat is het zeker waard!

mind gamesMind games, Leona Deakin

Mind Games speelt een spelletje met je brein nog lastiger dan een Rubiks kubus!
Echt een waanzinnig en verslavend verhaal! Een van de meest boeiende thrillers die ik ooit las!

Ik ben bang om te veel weg te geven, maar dit is echt een uitstekend in elkaar gestoken verhaal! Als je van psychologische thrillers houdt mag je deze absoluut niet missen! Gegarandeerd dat hij je vastgrijpt en pas loslaat als je hem uit hebt gelezen!

Vissen praten niet, Tine Bergen

Goede mensen blijken minder goed te zijn dan gedacht. Verraad verschuilt zich in vertrouwde hoekjes en zelfs de onschuld van een kind word twijfelachtig! Vissen praten niet is echt een geniale thriller!

Mis ik volgens jou een titel?

Het moet wel een Nederlandse (vertaalde) stand alone zijn en uitgebracht zijn tussen januari en eind juni dit jaar! Het mogen alle genres zijn!

Ik ben heel benieuwd!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Bij dit soort lijstjes moet je echt van je hart een steen maken hé. Ik had het mezelf makkelijker gemaakt door per maand drie favorieten uit te kiezen en hoop dat het me dan aan het einde van het jaar lukt om daar telkens slechts één uit te kiezen. Favorietenlijstjes zorgen bij mij steeds voor keuzestress. 🙂