Bioscoop bezoeken in 2019

In 2019 ging ik een stuk minder naar de bioscoop dan het jaar ervoor! Ik had immers geen Unlimited pas meer… Toch keek ik nog 22 films op het grote scherm! Kijk je mee naar welke ik keek?

Als de titel van een film rood gekleurd is kun je mijn recensie ervan lezen door er op te klikken.
December

In december ging ik maar 1 keer naar de film hoewel er wel meer draaide wat ik wou zien!
Het gaat/ging gewoon niet zo lekker met mij op het moment en ik wil heel veel maar eigenlijk ook helemaal niks!

Toch mezelf er uit gesleurd om 26 december met mijn smurf naar Frozen 2 te gaan kijken!

November

In november keek ik twee films! De eerste was Last Christmas wat meteen een date was met twee boekvriendinnen! De date was super maar over de film had ik gemengde gevoelens!
En de andere was Ready or Not die ik samen met hub keek op onze date night! Deze film bleek ook anders dan verwacht maar heeft me goed vermaakt!
Oktober

Ook in oktober ging ik maar naar 1 film en dat was Joker… ik kan je vertellen dat ik heel verdrietig werd van deze film!

Geniaal geacteerd en echt een goede film maar als je zelf niet altijd even goed in je vel zit komt deze film binnen als een bom!

Ik liep echt de bioscoop uit met een brok in mijn keel en die heeft er een paar dagen gezeten ook!

Augustus

Twee films deze maand! Beide suggesties van smurf! En met name bij Dora and the Lost City of Gold had ik mijn twijfels! Als je ook een ouder bent dan ben je bekend met de afgrijselijke tv show over Dora en haar avonturen… Je snapt dat ik niet stond te popelen om te gaan!

Toch was deze film echt heel leuk!

De tweede film die we keken was voor de tweede maal Spider-man: Far from Home…. Iets met een kind dat een crush heeft op Tom Holland 😉

Juli
In juli keken we dus ook Spider-man: Far from Home maar ook was daar eindelijk The Lion King ♥ hoewel voor mij de animatie film toch echt het jeugdsentiment blijft was deze film ontzettend mooi gemaakt! En ik heb ook bij deze film toch echt wel traantjes weggepinkt!
Mei

Juni slaan we over want toen ging ik niet naar de bioscoop! Maar dat komt omdat ik in mei 5 keer naar de film ging en zoals we allemaal weten is dat zonder unlimited pas met zijn drieën en soms vieren stervensduur!

We gingen deze maand naar Aladdin die ik niet echt geweldig vond!

We keken After wat smurf geweldig vond maar ik en hub echt niet!

Detective Pikachu was een vereiste van smurf en bleek tot mijn grote verbazing nog heel leuk te zijn ook nog! Met hub ging ik dan weer naar The curse of La Llorona wat echt super slecht was!

En last but not least gingen we nog een keer naar Avengers Endgame I love this movie 3000 ♥

April

In april gingen we dus ook naar Avengers Endgame maar zag ik ook Shazam! wat me echt heel erg meeviel! En keek ik naar misschien wel de slechtste King verfilming ooit: Pet Sematary!

Maart

In maart was het tijd voor Captain Marvel en wellicht helemaal niet feministisch van mij maar ik vond het echt niet zo fantastisch! Ik keek ook nog naar Cold Pursuit en dat was helemaal tragische ellende!
Februari

Niks geen romantische films gezien deze maand! Wel een mislukte komedie… Instant Family had best wel een lachwekkende film kunnen zijn…. helaas flopte hij voor mij echt hard!

En voor de rest van het gezin ging ik naar Bon Bini Holland 2, niet helemaal mijn ding maar de rest van de familie vind het geweldig en dat maakt het het voor mij weer waard!

Januari

Januari begon voor deze dame heel goed met niks minder dan Aquaman…
Niet mopperen… hij is hot! De film zelf was geen reuze plot of zo maar ik vond hem dankzij wat half ontblote scenes heel erg goed te doen 😉

En ik keek ook nog Nobody’s Fool…. echt reuze slecht! Niet eens meer woorden waard!

Conclusie

Ik keek 22 films in de bioscoop! Ik had mijn Pathe pas er dus niet uitgehaald met deze films…. om de pas er uit te halen moet je elke maand zeker 2 films kijken!

Maar nu ik kaartjes moest kopen moet ik zeggen dat ik eindstand vind dat ik zeker 7 keer een film heb gekeken die echt zijn geld niet waard was! En dat valt toch iets zwaarder wanneer je losse kaartjes hebt gekocht!

Met ingang van het nieuwe jaar heb ik weer een unlimited pas genomen! Ik ben benieuwd hoe vaak ik naar de film ga in 2020!

Vertel jij nu eens….

Hoe vaak ga jij gemiddeld naar de bioscoop? En wat was de mooiste film die je in 2019 keek?

© .gif plaatjes op deze pagina zijn via Giphy.com

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Ik ben in 2019 helemaal niet naar de bioscoop geweest. Zo te zien heb jij ook een slecht filmjaar gehad. Ik wilde wel, maar ging gewoon niet. Vind het echt veel te duur, ik huur ze wel voor meer dan de helft goedkoper. De Pathé is natuurlijk € 12,50 per kaartje en als je huurt betaal je echt maar €5. En dan heb je ook geen irritante mensen in de zaal. Ik moet Aladdin en The Lion King dus nog steeds kijken.

  2. Wauw, wat een verschil met mijn aantal cinema-bezoekjes. Het voorbije jaar ging ik er slechts éénmaal naar toe. Ok, het was een heel mooie film (die ik voor de tweede keer ging kijken) maar dan nog vind ik het jammer dat ik in 2019 enkel Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald ben gaan zien. Dit jaar ben ik al één keertje geweest om The Rise of Skywalker te zien. Hopelijk komen er nog wat meer cinemabezoekjes aan de komende maanden.