Bitterzoet (Dark Elements 0,5) – Jennifer Armentrout

Bitterzoet (Dark Elements 0,5) – Jennifer Armentrout

Dez was niet zomaar een bevlieging voor Jasmine. Hij was haar beste vriend, haar soulmate, met wie ze samen opgroeide en ontdekte wat het betekent om een wachter te zijn - om demonen te bestrijden en de balans te bewaren tussen goed en kwaad in de wereld. Hij was álles voor haar... totdat hij plotseling uit haar leven verdween.

En nu is hij terug - drie jaar ouder, tien keer knapper - en hij wil het liefst de draad weer oppakken. Maar Jasmine weet niet of ze dat risico durft te nemen. Dez krijgt zeven dagen om aan haar voorwaarden te voldoen en haar vertrouwen terug te winnen. Zeven dagen gevuld met grote gevaren en nog grotere verleidingen. Zeven dagen om haar hart te veroveren - of het opnieuw in duizend stukjes te breken...

four-stars
Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5) geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 117
Serie: The Dark Elements 0.5
Meer van deze auteur: Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij , Val voor mij (Wait for You, #4)
Uitgeverij: Harper Collins | December 8th 2015
Genre: Young Adult
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads


De cover


Ik vind het zo jammer dat deze prequel enkel in e-book verkrijgbaar is! Misschien dat hij ooit nog verschijnt als paperback en dan voeg ik hem graag toe aan mijn boekenkast! De cover is mooi dromerig <3

De binnenkant


De start van denk ik één van mijn nieuwe lievelingsseries! Ik ben echt iemand die weg is van romantische verhalen maar ook graag fantasy lees en in dit boek werd mijn boekenhartje compleet verwend!

Een flinke dosis bovennatuurlijke actie met diverse schepselen uit de onderwereld en de Wachters (gargoyles) die hun moeten bestrijden en dan daardoorheen geweven een gebroken hart en tweede kansen in de liefde.

Deze novelle is het verhaal van Jasmine en Dez’s verhaal. Beide personages zijn Wachters. Ze groeiden samen op en waren voorbestemd om te gaan paren (trouwen). De dag nadat Jasmines vader hun paring aankondigt verdwijnt Dez zonder reden en blijft Jasmine gebroken achter zonder te weten waarom Dez wegging en of hij uberhaupt nog leeft. Drie jaar later komt hij opeens  terug en wil hij wederom Jasmine als partner. Jasmine is inmiddels opgegroeid tot een vrij rebelse dame en ze wil eigenlijk alleen maar alle dingen doen die Wachtersvrouwen niet mogen doen zoals vliegen, de wereld verkennen en strijden tegen demonen. Jasmine heeft recht op 7 dagen om haar antwoord te overpeinzen en als Dez haar terug wil winnen moet hij aan een paar eisen voldoen die ze hem stelt voordat ze hem überhaupt haar antwoord geeft. Dez gaat hierop in en samen gaan ze op een reis vol avontuur. Zou Jasmine voor Dez kiezen? En wat gebeurt er op hun reis?

Je leest het in deze novelle die voor mij veel te dun was want wat heb ik genoten!

Ik denk dat deze novelle niet noodzakelijk is om Witheet te kunnen lezen maar voor de prijs mag je dit kleine juweeltje niet laten liggen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment