Blijf bij mij (Wait for You #3) – J. Lynn

Blijf bij mij (Wait for You #3) – J. Lynn

Calla heeft een heleboel meegemaakt. Een heleboel shit, welteverstaan. De littekens daarvan draagt ze nog altijd met zich mee, ook nu ze zich aan haar verleden heeft ontworsteld en een studie volgt om een betere toekomst voor zichzelf te creëren. Maar haar zorgvuldige planning valt in duigen als ze erachter komt dat haar drugsverslaafde moeder al haar spaargeld erdoorheen heeft gejast en een creditcardschuld op haar naam heeft gemaakt.

Calla gaat terug naar haar geboorteplaats om voor de zoveelste keer haar moeders puinzooi op te ruimen. In haar moeders café vindt ze echter... niet haar moeder. In plaats daarvan staat er een wel erg prettige verschijning achter de bar. Hij stelt zich voor als Jax, en vanaf dat moment verdwijnt hij niet meer uit haar leven - en ook niet uit haar gedachten.

four-stars
Blijf bij mij geschreven door: J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 352
Serie: Wait for You,
Meer van deze auteur: Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Val voor mij (Wait for You, #4), Het aanzoek (Wait for You #2.5), Voor altijd (Wait for You #2.5), Vertrouw op Mij, Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1)
Uitgeverij: Zomer & Keuning | October 1st 2015
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

De binnenkant


Blijf bij Mij is het derde geweldige  boek in deze serie. In dit boek volgen we Calla, de vriendin van Teresa. Ik was binnen no time verknocht aan Calla. Ze is zo’n lieve meid die door haar verleden zo getekend is, niet alleen aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant! Ondanks haar verleden is ze wel een ontzettend sterk personage dat alleen liever op de achtergrond blijft omdat ze onzeker is over haar uiterlijk.

Dit boek speelt zich niet af op of rond de universiteit zoals de andere boeken maar in de woonplaats van Calla. En in die nieuwe woonplaats komen we natuurlijk ook in aanraking met nieuwe personages! Elke man die we ontmoeten in deze serie is geweldig!!! Jax is niet anders. Jax heeft alle goede kanten die Cam en Jase ook hadden maar voelt meer volwassen aan. Deze serie van Miss Armentrout vergroot je bookcrushlijstje met elk boek dat ze schrijft! Calla noemt ze dan ook heel treffend de Lekkere Jongens Brigade 😉

Dit derde deel had echt een snufje van alles! Actie, drama, veel hot en steamy momenten en weer een hottie van een kerel! Ik ben ontzettend benieuwd naar het vierde deel in de serie:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.