Bloedprint – Elke Cremers

Op het eerste gezicht lijkt Charlotte O’Connel een doodnormaal meisje. Ze draagt zwarte Vans, heeft in een opstandige bui haar lange lokken pastelroze geverfd, en reageert alleen op de naam Charlie. Maar schijn bedriegt.

Ze is constant op de vlucht, omdat gevaar nooit ver uit haar buurt is. Door de krachten in haar bloed is ze een gewild subject voor mensen met kwade bedoelingen. Geen ontsnapping is ooit goed genoeg: het lijkt daarom onmogelijk om een normaal leven te kunnen leiden.

Wanneer ze op een dag een bus inrent, opnieuw opgejaagd door haar vijanden, neemt haar verhaal een totaal andere wending. Charlie komt terecht in het dorp Arons, waar ze haar bijzondere krachten gebruikt om onverwachte gasten in haar leven op afstand te houden.

Dit gaat alleen niet zo gemakkelijk als ze gehoopt had – en al snel merkt ze dat een geheimzinnige politieagent, genaamd Ian Somerhalder, niet van plan is haar zomaar uit zijn leven weg te laten rennen…


Releasedatum: 25 januari 2016
ISBN: 978-94-92375-01-8
Aantal bladzijdes: 156
Verkoopprijs: 6,49 (paperback) of 1,99 (pdf) bij Fanflicks.
Genre: Young adult/fiction

10% van de aankoopprijs van dit boek is voor Stichting Make-A-Wish Nederland.

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


De cover geeft je het idee van een spannende comicbook en toont je een meisje in een duister en gevaarlijk ogend steegje, wat is er gebeurd met de man op de grond? In combinatie met de achterflap en na het lezen van het verhaal maakt het duidelijk waarom er gekozen is voor deze afbeelding!

Mijn mening


Al na een paar bladzijden te hebben gelezen ben ik verkocht, Charlotte is een volbloed Riva en heeft bijzondere krachten waardoor ze op de vlucht is voor de Melias, een stel brute mensen dat geweld niet schroomt om haar te pakken te krijgen en misbruikt maakt van haar krachten. Meteen is er spanning in dit boek want de Melias zitten haar op de hielen en zo komt ze terecht in het dorp Arons. In dit dorp waar alleen maar knappe mannen lijken te wonen (en wie houdt daar nu niet van?) komt ze meteen bij het eerste avondje stappen met alle gevolgen daarvan in aanraking met de sterke arm der wet, maar deze politieagent is naast geheimzinnig ook nog iets heel anders!

Deze fanfiction bevat dan wel de naam Ian Somerhalder en natuurlijk krijgen wij dames dan het beeld van zijn knappe kop niet meer uit ons hoofd maar verder heeft hij er niks van weg, dit boek gaat niet over vampieren maar is een duizelingwekkende vlucht van slechts 153 bladzijden waar je van geniet als je ook van de Soulmates serie hebt genoten!

De volgende tekst bevat enkele spoilers, deze zijn pas leesbaar wanneer er op geklikt word.

Dit boek had heerlijke vergelijkbare gevoelens die ik ook had bij andere lievelingsboeken van mij, zo was de achtervolging in het begin van het boek net zo spannend als de achtervolging van Rose en Lissa voor de Strigoi uit de Vampire Academy, de zielsverwantschap voelde als het inprenten van de weerwolven uit Twilight en de hele Somerhalder familie gaf hetzelfde intieme en familiare gevoel als de Benedicts uit de Soulmates serie, als je als beginnend auteur boeken schrijft die mij hetzelfde gevoel geven als de boeken van auteurs zoals Richelle Mead, Stephanie Meyer en Joss Stirling moet je vooral doorgaan met schrijven!

Van mij had deze bom vol liefde, gevaar en bovennatuurlijke krachten driedubbel zo dik gemogen, bij deze dus chapeau voor de auteur, dit was haar debuut en ik hoop op een vervolg!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment