Blogger Recognition Award

Ik ben door Irene van Geek Palace genomineerd voor deze award! Hartstikke leuk dat je aan mij dacht!

Wat houdt deze award nu eigenlijk in? Nou, er zijn een aantal regeltjes aan verbonden!

BR_Award

Nomineer 15 andere blogs voor deze award en laat hen weten dat ze genomineerd zijn. Mijn nominaties vind je aan het einde van deze post.

Besteed een blogpost aan deze award, inclusief bijbehorende afbeelding! Vertel hoe je met je blog bent begonnen en geef twee tips aan nieuwe, beginnende bloggers.

Bedank degene die je genomineerd heeft en link naar zijn/haar blog.

Voeg een link toe naar de originele post van Eve op Edge of Night, zodat iedereen de officiële regels gemakkelijk terug kan vinden.

Hoe begon Wonderland?

Nou dit heb ik eigenlijk vorige week ook verteld in de Entertainer Award die ik kreeg. Maar goed ik begon dus met bloggen op een ander platform. Meer voor mezelf om een beetje mijn sarcastische ik van me af te schrijven. Omdat in mijn omgeving iedereen net zo goed een analfabeet kan zijn surfde ik rond op het internet en kwam in contact met allemaal bookbabes! Toen ik zag hoe groot en gezellig (meestal) deze community is besloot ik om mijn blog allround te maken! Zo is het nu gevuld met boekjes, series, films, muziek, restaurants en soms een persoonlijk nootje 😉

Voor mij is bloggen echt een vorm van ontspanning! Ik kan een hele ochtend heerlijk keutelen en tags in elkaar knutselen….. raak je compleet zen van… mits je pc niet crasht 😉

Tips voor beginnende bloggers

Wees lekker jezelf! Misschien vinden mensen je lay-out niet leuk, je lettertype niet handig of je naam te simpel… het is jouw blog! Jouw keuze, jouw smaak!

Blog je omdat je dolletjes graag gratis boekjes wil? Trek de stekker er dan maar uit want zo werkt het helaas niet. Ik blog bijna anderhalf jaar en heb pas laatst voor het eerst gedurfd om zelf een mailtje te sturen naar een uitgeverij! Staan er posts op social media waar ze vragen om bloggers dan kun je jezelf uiteraard wel aanmelden! Maar voordat je uitgeverijen stalkt voor boekjes moet je wel zorgen dat je een trouwe groep volgers hebt, een leuk bezoekersaantal en flink wat content op je blog!

Wees consequent! Als je besluit om je blog openbaar de wereld in te gooien zorg dan dat je ook blijft posten met enige regelmaat. Leuk voor je volgers en dus ook voor jou want zo blijven ze terugkomen! Eventjes een drukke periode kan natuurlijk altijd maar vaak weet je van te voren wanneer die aanbreekt. Plannen is het keyword! Op dagen dat je wat meer tijd hebt een extra post schrijven en ervoor zorgen dat die blogenda (agenda dus) een beetje vol komt te staan! Ikzelf zit volgepland tot half juni, komt er nu een recensieboek tussendoor dan schuif ik die ertussen en zo hebben mijn volgers sowieso 6 dagen per week iets te lezen op mijn blog! Dat doet wonderen voor je bezoekersaantallen!

Spam je blog niet teveel! Ik snap het je wil zoveel mogelijk bezoekers/volgers/likers maar als mensen je elke dag zien spammen in alle groepen waar ze zitten kan het ook averechts werken! Ikzelf maak 1x per week reclame in de groepen en daarmee breek ik lekker de week op woensdag!

Mijn nominaties

Ja en daar komt de moeilijkheidsgraad van deze award!

15 bloggers vinden is natuurlijk easy, maar 15 bloggers die nog niet genomineerd zijn……

We zien wel hoever ik kom 😉 als je al genomineerd bent dan mag je gerust overslaan!
Overigens is het een compleet willekeurige volgorde!

cropped-Untitled-10Op nummer één plaatst ik Melissa’s Bookworld, zij is een beginnende omni-blogger met heerlijke boekrecensies waar ze haar hele hart in opengooit!

new-logo-blog-1Op nummer twee een blogger die ik veel bezoek en van wie ik wekelijks de #1000vragenaanjezelf overneem, Lieke van Make it Personal. Ik vind haar blog een ontzettend persoonlijk gevoel geven, als je door haar posts heen gaat dan krijg je het gevoel alsof je haar bijna echt kent!

cropped-joostOp nummer drie Joost van NerdyGeekyFanboy, ook al ken ik hem niet toch lig ik altijd in een deuk om zijn social media uitspattingen zijn grote liefde voor chips en recent heeft hij mij verslaafd gemaakt aan Gravity Falls… Van zijn blog spat ook de persoonlijkheid af! En hij is ook nog eens de enige mannelijke blogger die ik bezoek!

cropped-header-v1Op nummer vier Linda van Linda-Linea-Recta, deze dame ken ik ook niet irl maar wat een heerlijke persoonlijkheid heeft ze! In haar filmpjes komt ze over als een heerlijk warm en spontaan mens en haar blog vind ik ontzettend leuk om te lezen want zoals de titel al aangeeft is ze erg duidelijk in haar mening!

imageOp nummer 5 Dande Leander, een blogger die ik nog niet zo lang ken maar waarmee ik wel de picknick probeer te organiseren 🙂 ze heeft een leuke blog maar haar Instagram is het ook zeker waard om te volgen! Ze maakt echt hele mooie foto’s!

headerzonenmaan31Op nummer 6 Emmy van Zon en Maan, persoonlijker kan een blog niet zijn want Emmy knutselt haar eigen lay-out bij elkaar! Verder heeft ze ook echt een eigen mening en zijn haar recensies eerlijk! Dat is iets waar ik echt van hou en al delen we niet dezelfde mening over alle boeken (gelukkig zijn smaken verschillend anders werd onze wereld wel heel saai) maar net als haar ben ik weg van Wicca boeken en ik hoop steeds dat zij een nieuwe ontdekking doet! Nu hoor ik je denken…. maar zij leest zo veel boeken per jaar dat zij er ongetwijfeld eerder tegen aan loopt dan ikzelf. Haar persoonlijke posts zijn ook altijd leuk om te lezen, echt een kijkje in het leven van Emmy!

cind1Op nummer 7 Ellis van Cinderellis, alleen de naam is al leuk! Echt een prinsessen gevoel krijg je bij het zien van deze header! De blog van Ellis is gevuld met van alles en nog wat en zoals het een prinses betaamt gaf ze ook nog een bal!

Op nummer 8 iemand zonder header namelijk Carina’s Boekenkast.
Een boekverslaafde met een tbr van zeker 300+ die een jaar lang geen boeken mag kopen!

blogheaderOp nummer 9 Lisa van Leave no story behind, zij is zelf ook een Alice fan en die doen het altijd goed in mijn boekje 😉 verder vind ik haar blog een hele mooie lay-out hebben en zijn haar posts altijd leuk om te lezen!

Op nummer 10 een reizende boekblogger en wel Anouk van Reading Traveller, ook zij heeft helaas geen header die ik hier kan plaatsen maar haar blog maakt dat wel weer goed! Heerlijke reisverslagen en leuke postst! Ik ben heel benieuwd naar haar reis in IJsland!

Zo ik heb nu mijn geschiedenis nageplozen en ik geloof dat mijn vingers (lees nagels) wel toe zijn aan een break! Ook wil ik nog wat blogs overlaten om door jullie te laten nomineren!

Veel plezier met invullen allemaal!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Wat leuk dat ik ertussen sta! Ik was van plan om m vandaag online te zetten, dus ik kan nog snel erbij zetten dat ik ook door jou ben genomineerd. En bedankt voor je lieve complimentje! <3