Blogs in de Spot Winnares!!!

Vandaag kan voor mij niet meer stuk!Met het ontwaken gluur ik op mijn telefoon en met één slaperig half geopend oog zie ik een ontploffing aan icoontjes staan boven aan het scherm…

Bij het openen zie ik dat ik door meerdere mensen gewezen word op Emmy’s nieuwste artikel, Blogs in de spots: de winnaars.nieuwe

Vol enthousiasme open ik haar pagina en wat ontdek ik daar?

Ik ben maar liefst bij 3 onderdelen een winnaar!

Nu zit ik dus al de hele ochtend blozend achter mijn laptop want als jonge blogger (ik besta immers pas een jaar) vind ik het zo leuk dat jullie zo enthousiast zijn over mijn blog.

Ik ben misschien wel het meest blij met mijn nominatie voor meeste persoonlijkheid, ik vind het namelijk heel belangrijk dat er vanachter mijn computerscherm wel emoties overgebracht worden. Een geschreven zin kan zo ontzettend emotieloos overkomen en ik ben blij dat mijn eigen persoonlijkheid toch op jullie overkomt.

Dus bij deze wil ik diegene die mij genomineerd hebben heel erg bedanken, you guys made my day!!!

Voor iemand die voor zijn eigen ontspanning deze blog startte is het onwijs leuk om te zien dat er anderen zijn die echt mijn blog bezoeken en de moeite waard vinden om te nomineren…. Makes me all warm & fuzzy….. ♥

En natuurlijk bedank ik Emmy voor de organisatie van deze leuke verkiezing!

Hieronder vinden jullie de onderdelen waarbij ik één van de winnaars ben, overige winnaars ook van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 comments

  1. Drie keer op rij … Proficiat Kwante! Ik zat gisteren ook de hele tijd te glunderen toen ik mijn naam twee keer tegenkwam bij de winnaars. Super leuk om te ontdekken dat mensen je blog leuk genoeg vinden om hem te nomineren bij Blogs in de Spots.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #65My Profile