Blogtour | Een extra wens voor kerst, Kathryn Freeman

Blogtour | Een extra wens voor kerst, Kathryn Freeman

Melissa hecht niet zoveel waarde aan kerst. Met haar kille, afstandelijke ouders en later met haar manipulatieve echtgenoot (nu ex!) Lawrence heeft ze nooit zo'n echte, heerlijke en warme kerst gevierd. Niets geen gezellig gedekte tafel waar de hele familie aan zit en geniet van elkaar en de feestdagen.Zelf heeft ze ermee leren leven maar het breekt haar hart dat haar zevenjarige zoon William er ook maar mee heeft moeten leren omgaan dat kerst "niets bijzonders' is. Terwijl de meeste jongetjes van zijn leeftijd reikhalzend uitzien naar de grote dag, kan William maar moeilijk geloven dat er daadwerkelijk zoiets bestaat als de kerstman.Dan wandelt Daniel McCormick het leven van Melissa en William binnen en verandert alles. Met zijn hulp hebben Melissa en William eindelijk de kans om erachter te komen wat de ware kerstgedachte is. En het kan zelfs maar zo gebeuren, dat al hun wensen eindelijk gaan uitkomen...

Blogtour | Een extra wens voor kerst, Kathryn FreemanEen extra wens voor kerst geschreven door: Kathryn Freeman
Vertaald door: Nikki Greveling
Uitgeverij: Choc Lit NL | november 2019
Genre: Romance
Bladzijden: 250
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

extra wens

Ik vind de cover van ‘Een extra wens voor kerst’ echt heel cheesy…Echt niet mijn ding… Ik vind het gekozen lettertype niet mooi. Bij een kerstverhaal hoort een iets sierlijkere tekst. En ik had dat huis van de cover gelaten, heeft totaal geen toegevoegde waarde. Een cover met enkel een dennenboom en die sneeuwvlokken was voor mij al voldoende geweest.

In een extra wens voor kerst lezen we het verhaal van Melissa. Op jonge leeftijd is zij als model in aanraking gekomen met mode ontwerper Lawrence. Ze trouwt hem maar vanaf het moment dat ze, niet gepland, zwanger raakt bereikt hun huwelijk zijn dieptepunt.

Lawrence is een ellendige, controlerende en liefdeloze man die niet onder tafels en stoelen steekt dat hij vreemdgaat.

Zijn excuus hiervoor is niet alleen hatelijk maar ook onvergeeflijk en op een gegeven moment heeft Melissa er godzijdank genoeg van hoe hij haar en hun zoontje William behandeld. Dat haar Kerstmis nooit speciaal is geweest is één ding maar ze laat hem niet ook nog William zijn kerstgevoel afnemen.

‘Laat me je deze pijn in de toekomst besparen, jongen. Liefde, net zoals de Kerstman, bestaat niet.’

Bijna drie jaar na de scheiding is ze verhuisd en wil ze William wat meer buiten zijn comfortzone laten treden door hem op tennis te laten gaan.  Ze hoopt dat hij hierdoor wat meer zelfvertrouwen zal kweken. Stiekem vond ze de tennisleraar vroeger al heel leuk. Hij was toen een bekende top tennisser maar door een blessure heeft hij dat niveau moeten laten gaan. Nu heeft hij zijn eigen tennisschool en is hij een graag geziene vrijgezel.

Alice, de zus van Daniel en beste vriendin van Melissa, waarschuwt hem om niet te proberen Melissa te versieren. Maar versieren zit nu eenmaal standaard in Daniel zijn aard.

Melissa en Daniel ontwikkelen gevoelens voor elkaar maar door de rampzalige relatie met Lawrence durft ze geen nieuwe poging te wagen. De vraag is of het verleden van Melissa roet in het eten zal gooien of dat een bepaalde extra wens toch uit zal komen deze kerst!

Een extra wens voor kerst is echt zo’n zoet Hallmark moment. Voorspelbaar en een beetje cheesy, maar toch intens genieten!

Natuurlijk is dit verhaal ontzettend voorspelbaar en op sommige momenten intens cheesy maar hey…. Het is een kerst roman! Die mogen best gevuld zitten met cheesy romantiek! Wie geniet er nu niet van een hartverwarmend verhaal met een feelgood einde?

[bol_product_links block_id=”bol_5dc47830c5fb7_selected-products” products=”9200000120315871,9200000122266317″ name=”Een extra wens voor kerst” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”782″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

extra wens

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.