Blogtour | Jock Row (Jock Hard #1), Sara Ney

Blogtour | Jock Row (Jock Hard #1), Sara Ney

Blogtour | Jock Row (Jock Hard #1), Sara Ney

Scarlett is altijd de verstandige. Altijd de bob. Altijd degene die alles plant. Degene die je haar vasthoudt als je voor de pot hangt na een iets te gezellige avond. Samen met haar vriendinnen is ze weekend na weekend te vinden op Jock Row, dé plek op de campus voor de beste feesten en de lekkerste atleten. En als het op het rechte pad houden van haar vriendinnen en het ontwijken van grijpgrage studenten een sport zou zijn, was zij inmiddels minstens olympisch finalist.
Scarlett staat bekend als giga jock blocker en trekt daarmee op allerlei ongewenste manieren de aandacht van de bewoners van Jock Row. Ze hebben genoeg van Scarlett en besluiten haar te verbannen. Geen enkele gast wil immers een meid in de buurt die ervoor zorgt dat hij en zijn vrienden niet kunnen scoren.
"Rowdy' Wade is de heetste speler van het honkbalteam. En de ongelukkige kerel opgezadeld met de taak om "Mevrouwtje Saai' weg te houden uit het studentenhuis. Maar Scarlett laat zich niet zo maar aan de kant zetten. Zij blijft volharden en weekend naar weekend terugkomen. En ineens merkt Rowdy dat hij juist uitziet naar Scarletts bezoekjes.

five-stars
Jock Row geschreven door: Sara Ney
Bladzijden: 234
Serie: Jock Hard #1
Meer van deze auteur: De Bijles
Uitgeverij: Tinteling Romance | 1 September 2020
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Nikki Greveling
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Gelukkig voor mij las ik ‘Jock Row’ als eBook want de cover vind ik echt niks. De houding en mimiek in de gezichten van deze mensen, als je me zou zeggen dat dit verhaal gaat over een meisje dat een jongen terroriseert geloof ik je ook.

Het meisje heeft echt zo’n wat had jij nou uitstraling en de jongen kijkt gewoon bluhhhh…. kweenie ik knap zo ontzettend af op deze afbeelding. Meer kan/wil ik er niet eens over kwijt.

jock

Gebruik toch alsjeblieft geen echte gezichten op cover lieve uitgevers! Het doet zo’n afbreuk aan het verhaal!

Het origineel doet je gewoon watertanden… plak geen hoofden op die lijven maar laat ons lezers een eigen fantasie gebruiken!

Wat vind ik van het verhaal

Toen ik werd gevraagd voor de blogtour van Jock Row heb ik even getwijfeld. Ik weet nog dat ‘de Bijles‘ uitkwam en iedereen lyrisch was over Sara Ney en ik dat boek niet echt geweldig vond.

De synopsis van ‘Jock Row’ trok echter toch weer mijn nieuwsgierigheid en dus besloot ik in te gaan op het aanbod. Gelukkig maar! Want mijn mening over Sara Ney is helemaal bijgedraaid!

Scarlett is niet echt een feestbeest maar nu ze net ziek is geweest heeft ze wel zin om er even uit te gaan met haar 2 vriendinnen. Haar vriendinnen zijn gekleed voor de jacht maar Scarlett is daar niet zo in geïnteresseerd en omdat ze net ziek is geweest heeft ze zich dik ingepakt.

Gelukkig maar voor haar blijkt niet veel later!

Op het feestje zijn ze namelijk niet gediend van Scarlett en haar bijdehand, nuchtere maar rechtvaardige opmerkingen en dus laten ze Rowdy net doen alsof hij met haar op de veranda wilt kletsen.

Rowdy verbant haar alleen uit het huis! Ze mag niet meer naar binnen maar wat hij dan niet had verwacht is dat Scarlett zich niet zo maar laat wegjagen!

Ik had een glimlach van oor tot oor bij het lezen van Jock Row. Ik ben weg van zowel Scarlett als Rowdy. Ze waren gewoon zo echt en eerlijk, en het was fijn om te zien hoe hun band zich vormde!

Ik was verslaafd vanaf de allereerste pagina!

Ik heb zo genoten van de afwisselende vrijdagen tussen Rowdy en Scarlett en de spelletjes die ze spelen!

Vooral de ‘This or That’ spelletjes waarin ze elkaar proberen af te troeven!

‘Het spijt me, ik meende dat niet. Zij liet me dat zeggen, omdat ze de duivel is.’

Rowdy is zo schattig in hoe hij omgaat met Scarlett en ik vind het zo fijn om te lezen dat een jongen gewoon wil wachten tot een meisje er klaar voor is!

‘Ik kan jouw sekskameel worden. Het is niet ideaal, maar ik kan vast een lange tijd zonder seks zonder dood te gaan, net zoals een kameel lang zonder water kan.’

Hoewel Scarlett af en toe best lekker uit de bocht kan komen is haar onschuld soms iets dat maakte dat ik echt moet proesten van het lachen!

‘Maar… we zijn kinderen.’

‘Hij ziet eruit alsof hij allerlei activiteiten met mij in deze kamer wil doen die absoluut niet kindvriendelijk zijn.’

Conclusie

Verslaafd vanaf de allereerste pagina!

Een perfect ‘friends to lovers’ recept waar je gewoon alleen maar van kunt genieten. Voor mij is dit het boek dat Sara Ney op mijn leeslijst heeft geplaatst en ik kan niet wachten op meer uit deze serie!

Mini foutjes

Hier zitten wat spoilertjes bij dus niet lezen wanneer je het boek nog niet las!

Op de ene bladzijde is ze druk bezig zichzelf te scheren, ook daar! En een tiental bladzijden verder, nog geen 2 dagen geloof ik, zegt ze dat ze zich nooit scheert daar beneden. Dat hij haar droog likt na een orgasme is ook niet heel erg logisch en de term ‘frenemies’ die de moeder van Rowdy gebruikt klopt ook niet helemaal. Ze zijn geen vrienden die vijanden zijn geworden. Ze zijn friends to lovers. Laatste puntje van kritiek is het feit dat hij zijn lul langs haar spleetje laat gaan en het puntje duwt hij tussen haar schaamlippen. Zonder condoom, terwijl ze aangaf niet aan de pil te zijn. Klein beetje fout maar.

‘Jock Row’ ook lezen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.