Blogtour | Mr. Stone (Mr. Serie, #1), Lis Lucassen

Blogtour | Mr. Stone (Mr. Serie, #1), Lis Lucassen

Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander?
Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden. En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet geven.
Maar is één nacht genoeg?
Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle. En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie en zeker zijn hart niet.
Mr. Stone is het eerste deel uit de Mr. Serie van Lis L.Het is tevens het eerste deel uit de serie rondom de vijf Stone-broers.

four-half-stars
Blogtour | Mr. Stone (Mr. Serie, #1), Lis LucassenMr. Stone geschreven door: Lis Lucassen
Bladzijden: 280
Serie: Mr. Serie #1
Meer van deze auteur: Grenzeloos, Genadeloos , Campus crush
Uitgeverij: Tinteling Romance | Mei 2020
Genre: Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Nu gaan jullie me iets heel raars horen zeggen! Mr. Stone met dat langere blonde haar en die baard doen me ontzettend denken aan Jax uit Sons of Anarchy en met dat beeld voor ogen vond ik voor het eerst een cover met een echt model niet erg! Maar dat is natuurlijk weer gebaseerd puur op eigen smaak, of moet ik lust zeggen?

Wat vind ik van het verhaal

Mr. Stone, net wanneer je denkt dat er geen plek meer is in je mannelijke, denkbeeldige harem komt Lis Lucassen met een nieuw boek!

Logan is een man bij wiens omschrijving je begint te smelten en bij wiens levensverhaal je begint te snikken. Een verhaal dat je laat lachen en huilen en personages waar je alleen maar meer over wilt lezen.

Met dit allesomvattende boek plaatst Lis zich weer naar de top van mijn favoriete sexy verhalen schrijvers!

De manier waarop Lis dingen kan omschrijven waardoor je in lachen uitbarst en het volgende moment in tranen bent is toch zeker een gave en de personages die deze keer uit haar pen zijn gekropen veroverden me allemaal.

Misschien de grofgebekte bff Jada nog wel het meest!

‘Als je haar niet gebruikt, verschrompelt ze en sterft ze een pijnlijke dood. Dat weet je toch?’


‘Een fuckbuddy. Gewoon zo’n lekkere vent die je opbelt als je jeuk hebt die alleen door een pik verholpen kan worden. Een échte pik, dus hé, niet zo’n geluksstok op batterijen.’

Het kijkje in de Stone familie doet je verlangen naar meer omdat deze meteen zo vertrouwd voelt. De huiselijke sfeer met de onderlinge plagerijtjes tussen de broers en de vader met Alzheimer die verzorgd word door hun moeder. Ik weet niet hoe Lis het voor elkaar kreeg maar ik heb deze fictieve familie al helemaal in mijn hart gesloten.

Conclusie:

Mr. Stone, net wanneer je denkt dat er geen plek meer is in je mannelijke, denkbeeldige harem komt Lis Lucassen met een nieuw boek! Met sexy scenes die je naar adem doen snakken, een realistische verhaallijn en heerlijke humor heeft Lis een next level boek geschreven. Ik hoop dat de rest van de serie net zo volop genieten gaat zijn!

Dit boek kun je hier kopen:

Je leest het gratis met Kobo plus!


Vertel ga jij dit boek lezen? Of las je het al? Laat het me hieronder weten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment