Boek Blogger Biecht #3

Vanuit Amerika overgewaaid naar Wonderland! In het Engels een Bookblogger Confession maar hier in Wonderland een Boek Blogger Biecht!

Elke eerste en laatste maandag van de maand een topic waar ik mijn antwoord, mening of reactie op geef!

Kom jij kijken naar mijn biecht? Misschien heb je zelf ook wel wat op te biechten 😉

Boek Blogger Biecht:

Een leesdip die heb je vast ook vaker gehad, maar ken je ook een blogdip? Heb je ooit serieus overwogen om de handdoek in de ring te gooien en te stoppen met bloggen? Zo ja, wat heeft je van gedachten veranderd? Heb je het besproken met andere bloggers?

Helaas ken ik beide dipjes! De leesdip is denk ik onvermijdelijk! Vooral als je veel boeken leest zul je soms na een boek echt een book hangover hebben!

De blog dip heb ik een paar keer gehad! Nou waren dat meestal onschuldige dipjes zoals een stapeltje recensieboeken met uitpuilende papiertjes die ik echt moest uittikken. Of mijn voorraad aan posts zien slinken maar mezelf even niet tot achter de pc zitten kan brengen. Ja, dan heb je een klein dipje!

De handdoek in de ring

Ik heb echter ook wel eens huilend achter mijn pc gezeten met het idee de stekker er uit te trekken, mijn Wonderland uit het wereldwijde web te halen! Niet omdat ik zelf boek blogger biechtgeen puf had voor mijn blog, of dat ik er geen zin meer in had!

Nee, door internetbullies! Maar gelukkig heb ik een netwerkje met echt prachtige mensen leren kennen via mijn blog en die mensen hebben naar mijn klaagzang geluisterd en me opgekalefaterd! Toen zag ik ook in dat stoppen met mijn blog natuurlijk alleen maar is wat internetbullies willen!

En dus depte ik de wangetjes droog en kroop ik achter mijn pc om heerlijk te kunnen ontspannen met het invullen van al mijn posts. Want dat is mijn blog voor mij ontspanning! En heb ik stress waardoor ik in een blogdipje kom? Dan schrijf ik daar lekker een post over en door alle lieve reacties (waarvan ik weet dat jullie ze zouden geven 😉 ) kom ik er dan vast weer helemaal boven op!


Heb jij wel eens gedacht de stekker uit je blog te trekken?Bewaren

6 reacties

 1. Emmy schreef:

  Dat met de cyberbullies herken ik wel, maar dit heeft mij nooit het idee gegeven dat ik er maar mee moest kappen. Integendeel!
  Emmy onlangs geplaatst…Raven (Slaves #1) – Miriam BorgermansMy Profile

  • Nou ik heb al meerdere malen met tranen achter de computer gezeten en gezien Wonderland mijn plekje voor ontspanning is heb ik daar wel eens over getwijfeld…. Want als ik hier ook stress en verdriet zou krijgen zou Wonderland geen plekje meer zijn waar ik pijn en verdriet kan vergeten.. Maar gelukkig heb ik meer lieverds leren kennen dan rotte appels!

 2. zwartraafje schreef:

  Tot nu toe heb ik gelukkig nog nooit te maken gehad met cyberbullies. Gelukkig ook nog niet met een blogdip. Een leesdip jammer genoeg wel en ik merk dat die af en toe wel eens terug durft op duiken. Eigenlijk heb ik daar jarenlang nooit last van gehad maar sinds vorig jaar heb ik het wel al enkele keren meegemaakt de laatste keer duurde zelfs enkele maanden. Ik bleef lezen maar beleefde er niet evenveel plezier aan dan anders het geval was.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #82My Profile

 3. Marcia schreef:

  Ik heb eigenlijk nog nooit een leesdip of een blogdip gehad.. dus ik mag van geluk spreken! Ook heb ik geen ervaring met cyberbullies, maar dat lijkt me echt een vervelende situatie. Zo stom ook dat mensen altijd maar denken dat ze alles mogen zeggen vanachter hun toetsenbord. Maar gelukkig kun je via het wereldwijde web ook vrienden voor het leven maken 😀 en die helpen je natuurlijk in de strijd tegen de pestkoppen!
  Marcia onlangs geplaatst…Januari: ik las 10 boeken, ging 2x naar de cinema en vulde mijn boekenkast met 12 nieuwe boekenMy Profile

  • Ja de wereld zit vol met internet helden…. zo jammer! Maar ik heb gelukkig meer leuke mensen leren kennen via het wondere web dus daar kan ik altijd flink mijn ei bij kwijt 🙂 En wat heerlijk dat je nooit een leesdipje hebt! Ik kan zo balen van mezelf als de zin om te lezen op Uit staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: