Boek Blogger Biecht #4 | Valentijn editie ♥

Vanuit Amerika overgewaaid naar Wonderland! In het Engels een Bookblogger Confession maar hier in Wonderland een Boek Blogger Biecht!

Elke eerste en laatste maandag van de maand een topic waar ik mijn antwoord, mening of reactie op geef!

Kom jij kijken naar mijn biecht? Misschien heb je zelf ook wel wat op te biechten 😉

Boek Blogger Biecht:

Deel de liefde! Ter ere van Valentijnsdag volgende week, vertel ons over een blogger(s) en/of auteur(s) waar je van houdt!

Valentijnsdag! Een feestdag waar elke tiener van houdt! Op school hoop je een roos te krijgen, thuis hoop je dat je brievenbus gevuld zit met kaarten van anonieme afzenders en mocht je een vriendje hebben dan hoop je op de meest romantische taferelen van jou Valentijn!

Ik? Helaas…. De rozen? Die zag ik nooit! Kaarten van anonieme lovers? Nope, niet voor mij! En die romantische partner? Alles behalve!

Gelukkig stuur ik elk jaar wel een kaart naar mijn grootste ♥tje! Mijn uk krijgt van mij altijd een mooie Valentijns kaart!

Valentijn Blogger?

Als ik één blogger moet noemen die wel diep in mijn ♥tje geworteld zit inmiddels dan is dat Melissa (Melissa’s Bookworld)!

Ik ken haar nu iets langer dan twee jaar via het internet en we ontmoeten elkaar voor het eerst IRL in september 2015! De gezellige klik was er meteen en we hebben elkaar gelukkig daarna weer een paar gezien op gezellige events!

We appen dagelijks met elkaar maar toch is het af en toe een beetje balen! Melissa is van boekbabe naar blogbuddie naar vriendin gegaan en soms is het lastig als één van ons twee ergens mee zit! Niet omdat we dan niet iets met elkaar kunnen uitspreken of elkaar kunnen ondersteunen…. tuurlijk, whatsapp biedt je spraakberichten en heel erg veel emoji’s om je verhaal bij te staan maar toch zou je liever even bij ekaar op de thee gaan!
(Ja ja, koffie…. maar dat drinken we niet!)

En daar komt het probleem…. we wonen erg ver uit elkaar! Toch is Melissa een dierbare vriendin geworden is zij mijn Valentijns Blogger ♥

Ik hoop dat we mekaar maar veel mogen zien dit jaar!

Valentijn auteur?

Als ik kijk naar vorig jaar dan zou ik dit jaar 3 Valentijnskaarten verzenden!

Ik heb vorig jaar echt ontzettend genoten van de ACOTAR serie, Het Zwarte Hart en Siren!

Mijn Valentijn auteurs zijn dus Sarah J Maas, Stephanie Garber en Kiera Cass!


Vier jij Valentijn? Wat zijn jou plannen en/of ervaringen?

En welke blogger en/of auteur zou jij een Valentijnskaartje sturen?

 

4 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Mijn echtgenoot en ik zijn ondertussen iets meer als 16,5 jaar samen maar Valentijn hebben we eigenlijk nog nooit gevierd. Een kaartje op zich (de oorspronkelijke basis van Valentijn) zou ik nog wel leuk vinden maar ondertussen is het zo’n opgeklopte bedoening geworden dat het voor mij echt niet meer hoeft. Dan ga ik veel liever een weekend later iets eten wanneer het veel rustiger is. 🙂

  Oh, mocht ik Valentijnskaartjes naar mijn favoriete bloggers willen sturen dan ga ik heel wat postzegels nodig hebben. Net als bij het kiezen van favoriete boeken kan ik ook hier immers geen keuzes maken.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen … de sleutel tot ontsnappingMy Profile

  • Hier zijn we 13 jaar samen en Valentijn tussen ons is eigenlijk nooit gevierd 🙂 maar nu met mijn dochter doe ik het samen wel! Moet toch 1 van haar ouders haar een beetje een romantische inslag geven 😉 Onze Valentijn zal ook een kaartje zijn en samen met ons gezin een heerlijke pizza verorberen met een filmpje! Al die cadeaus vind ik ook grootse onzin, net als Moederdag en Vaderdag! Ik ben elke dag van het jaar haar moeder 🙂 ik vier het elke dag dat ik zo’n kleine mini-me heb en heb daar geen cadeaus voor nodig 🙂 al vond ik toen ze kleiner was alle macaronilijstjes en zelf gemaakte knutsels prachtig! Tegenwoordig krijg ik hele lieve briefjes 🙂

   Cadeaus hoeven geen geld te kosten om er waarde aan te hechten, en dat hoop ik ook aan haar door te geven!

   Al die gekke feestdagen 😉

 2. Ohhhhhhh *begint te blozen*… weet even niets te zeggen hihi <3

  Twee jaar pas. Het voelt al zoveel langer. Ik ben ook zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Alleen inderdaad vreselijk dat er zo'n afstand tussen ons in zit en dat we dus niet vaker in real life kunnen bijkletsen 🙁
  Natuuuuuuurlijk ben jij ook mijn Valentijn Blogger, geen twijfel over mogelijk :D!
  Zoals ik in mijn laatste 1000 vragen aan jezelf al schreef: Jij bent de Yang bij mijn Yin <3

  En een valentijn auteur?
  Jeetje, heb je even hahahaha.. Zoveel gave boeken gelezen het afgelopen jaar alleen al, dat mijn lijst eindeloos zou zijn.
  Sowieso Rebecca Yarros, want echt.. zij is gewoon zo gaaf en lief en schrijft dan ook nog eens zulke prachtige boeken!

  En natuurlijk Sarah!! Haar boeken zijn perfectie in mijn ogen, maar ook zijzelf is zo ontzettend awesome! Wat heb ik genoten in London tijdens haar meet & greet. Wat een supergaaf persoontje is zij zeg, mijn god <3!

  En dan zou ik nog heeeel graag kaartjes sturen naar Sabaa Tahir, Leisa Rayven, K.A. Tucker, Laini Taylor, Nalini Singh, Amelia Hutchins, Colleen Hoover, Mary E. Pearson, Susan Ee, Lauren Kate, Jay Kristoff, Amie Kaufman, Gena Showalter, Esther Walraven, Sophie Jordan.. mijn god, ik kan blijven typen haha.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| PERSONAL | 1000 vragen aan jezelf #28My Profile

 3. Hier overigens geen speciale plannen voor Valentijn, want het valt ook heel rottig zo midden in de week.
  Ik geniet sinds 2013 nog eens extra van Valentijnsdag aangezien we Milan als Valentijns cadeau kregen 4 jaar geleden! Net geen valentijnskindje geworden; geboren op 13 februari ‘s avonds om 22.35! Dus wij zijn rondom Valentijn tegenwoordig bezig met Milan’s verjaardag en dat vind ik niet erg!

  Zelf ben ik echt een ramp met romantisch zijn en manlief daarentegen is echt een held hoor wat dat betreft. Verrast me door het jaar altijd met geweldige cadeaus en hij doet alles voor ons ook, ik heb het echt getroffen met ‘m <3. Nu alweer 10 jaar samen, waarvan we 6 jaar getrouwd zijn!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| WISHLIST WEDNESDAY | #26 Young adult Thriller/Mysterie/Sci-fi en Adult RomanceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: