Boek Blogger Biecht #8 | Blog vs Real Life?

Vanuit Amerika overgewaaid naar Wonderland! In het Engels een Bookblogger Confession maar hier in Wonderland een Boek Blogger Biecht!

Elke eerste en laatste maandag van de maand een topic waar ik mijn antwoord, mening of reactie op geef!

Kom jij kijken naar mijn biecht? Misschien heb je zelf ook wel wat op te biechten 😉

Boek Blogger Biecht | Blog vs Real Life?

Heeft bloggen een effect op je privé leven? Vinden vrienden en familie het leuk dat je blogt? Vind je dat bloggen familie tijd opslurpt? Hoe vind jij een balans tussen blog en privé leven?

Bloggen heeft soms een effect op je privé leven!

Mijn hub en smurf vinden het super leuk dat ik blog, en zijn net zo enthousiast of zelfs nog enthousiaster dan ik ben wanneer ik ergens word gequote of een boek krijg ♥

Smurf heeft nu zelf ook een eigen blogje waar ze haar eigen verhaaltjes post. Hartstikke leuk!

De afgelopen 2 jaar heb ik eigenlijk elke dag een post online gezet en dan krijg je opeens een drukke periode waarin je weinig tijd hebt om te bloggen en dan baal je als een stekker!!!!

Soms heb je dan even geen puf meer om achter je pc te kruipen en lekker te gaan bloggen!

Dat is waar je dan van tijd tot tijd opeens van blijft balen want je wilt elke dag iets online blijven plaatsen omdat je dat nu eenmaal al die tijd al doet. Maar bloggen blijft een hobby en niet je baan dus soms moet je even de rem op jezelf gooien en het gewoon allemaal accepteren!

Familietijd?

Eerlijk moet ik toegeven dat bloggen soms mijn familietijd opslurpt en omdat mijn gezin voor mij op 1 staat zul je vanaf vandaag wellicht ook wat minder posts gaan lezen!

Ik heb namelijk een nieuwe balans opgesteld voor mijzelf waar ik enkel nog aan de blog werk wanneer ik echt me time heb, dus wanneer er niet gewerkt hoeft te worden, het huishouden aan kant is en de smurf op bed ligt!

Zo zijn mijn weekenden dus vanaf nu #Unplugged tenzij smurf op bed ligt of van huis is!

De vaste dingen blijven, dus elke woensdag en vrijdag een boek recensie! En op zaterdag een What to Watch Weekend!

Waar ik eerst elke zondag 6 leuke posts bij elkaar ging zoeken had ik soms dat ik er niet genoeg vond in die precieze week. Vanaf nu verzamel ik ze dus en dan post ik pas wanneer ik er 6 heb! Zo blijven het ook wel echt aparte posts!

Op de maandag blijft de Boek Blogger Biecht en de Monthly Monday Book Shelfie ook vast staan.

Op dinsdag en donderdag kan het dus soms een beetje stil zijn 🙂 blog vs real life?

En dat was dan meteen het antwoord op de laatste vraag haha, zo vond ik dus onlangs mijn nieuwe balans!

Raak jij wel eens de balans kwijt? En vind je het erg wanneer er niet elke dag iets te lezen is in Wonderland?

4 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik was de balans echt heel erg kwijt de afgelopen weken, ik heb besloten het rustiger aan te gaan doen. Dit betekend soms minder posts in een week. Jammer dan het blijft een hobby inderdaad en mijn gezin staat gewoon op nummer 1! Ik geniet heerlijk van mijn kinderen en als ik tijd heb dan blog ik.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

  • Ja hier ook hoor, zag steeds meer lege plekjes in de planning en kreeg er haast paniek van! Toen besloten om het maar wat rustiger aan te doen! De vaste dingen blijven staan en als er tijd is komt er meer 🙂

 2. Isabelle schreef:

  Hartstikke logisch dat je het zo gaat doen! Het is een hobby en het moet natuurlijk wel leuk blijven 😀 ik blijf in ieder geval met veel plezier je posts lezen, ook als ze wat minder vaak online komen 😉
  Isabelle onlangs geplaatst…Video – Bookhaul MaartMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Ik heb zelf ook lange tijd dagelijks gepost maar merkte dat het daardoor na een tijdje meer een automatisme werd. Vermits ik er terug heel bewust van wilde kunnen genieten probeer ik nu bewust wat minder frequent te bloggen. Uiteraard kom ik hier graag langs om jouw posts te lezen maar er hoeft er heus niet elke dag één te verschijnen. Zoek maar uit welke methode voor jou én je gezin het meest comfortabel aanvoelt. Ik blijf hier sowieso langskomen. Al duurt het soms wat langer vooraleer ik aan mijn blogfeed toekom. Dat van je lijstjes met leuke blogposts herken ik ook. In het begin overwoog ik om Blogger Lovin frequenter te delen maar eigenlijk vind ik het wel leuk om het slechts éénmaal in de maand te doen. Tegen dan heb ik een hele hoop leuke blogposts opgeslagen en heb ik dus een mooi aanbod om een selectie uit samen te stellen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…2017: Shelfies #4My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: