Boek Blogger Biecht #9 | Uitdagingen?

Vanuit Amerika overgewaaid naar Wonderland! In het Engels een Bookblogger Confession maar hier in Wonderland een Boek Blogger Biecht!

Elke eerste en laatste maandag van de maand een topic waar ik mijn antwoord, mening of reactie op geef!

Kom jij kijken naar mijn biecht? Misschien heb je zelf ook wel wat op te biechten 😉

Boek Blogger Biecht | Uitdagingen?

Lees uitdagingen! Host jij challenges of doe je er aan mee? Slaag je in je challenges? 
Houden de leesuitdagingen jou leesniveau op peil of vind je dat ze te veel druk op je leggen?

Wat is voor jou een succesvolle challenge?

Ik host geen challenge maar zou wel een keer een challenge van een week willen organiseren gecombineerd met een leuke winactie! Ideetjes zat maar de tijd om het uit te werken heb ik even niet!

Ik doe wel mee aan een paar challenges!

Goodreads 2017 reading challenge

Deze challenge doe ik nu voor het derde jaar!

Dit jaar heb ik de uitdaging voor mij op 100 boeken gezet! Op dit moment heb ik er al 34 gelezen dus dat gaat aardig! Volgens Goodreads lig ik nu twee boeken voor op schema! Hopelijk hou ik dat vol want april was echt zo’n drukke maand waarin ik amper de tijd had om te slapen, laat staan lezen!uitdagingen

In 2015 heb ik de Goodreads challenge volbracht door 121 boeken te lezen terwijl mijn doel 100 boeken waren!

In 2016 slaagde ik er in om 130 boeken te lezen met een doel van 120 boeken!

Naast deze challenge heb ik voor mezelf ook een challenge opgesteld! Een TBR Shelf Control Challenge! Dit zijn allemaal boeken die voor 2017 in mijn kast stonden! Ik hoop er natuurlijk zo veel mogelijk van te lezen!

En dan als laatste omdat ik naast boeken ook ontzettend verslaafd ben aan films heb ik ook een Movie Challenge!

Ik heb mijn doel op 50 films gezet en heb er al 25 gezien!

Zoals je kan zien slaag ik dus aardig in mijn uitdagingen!

Ook vind ik dat de Goodreads challenge mijn leesniveau aardig op peil houd! Ik vind het leuk om te zien dat ik voorloop op schema maar het is niet zo dat ik in de stress schiet wanneer ik achter loop! Ik lees natuurlijk voor mijn plezier!

En wat voor mij een succesvolle challenge is? Als ik aan het einde van het jaar in ieder geval in de buurt van mijn doelen ben gekomen en heb genoten van alles wat ik zag en las! En hopelijk is mijn tbr van voor 2017 dan ook iets geslonken 😉

Doe jij mee aan challenges?

3 reacties

  1. Michelle schreef:

    Ik doe ook de reading challenge van Goodreads, ook derde jaar nu. De laatste twee jaar gehaald. Eerste jaar met gemak, vorig jaar met iets minder gemak, haha. Op dit moment loop ik 3 boeken achter op schema, dus heb nog wel wat in te halen.
    Michelle onlangs geplaatst…BOEKRECENSIE: Het dameskoor van Chilbury – Jennifer RyanMy Profile

  2. zwartraafje schreef:

    Eerdere jaren deed ik meestal enkele uitdagingen maar dit jaar heb ik het vrij beperkt gehouden. Eigenlijk doe ik enkel de Goodreads-challenge en de Reading Bingo van Madelon.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Auteurs Vriendenboek: Kaat de KockMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: