Boek Blogger Biecht #1 (Kerstmis editie)

boek blogger biechtVanuit Amerika overgewaaid naar Wonderland! In het Engels een Bookblogger Confession maar hier in Wonderland een Boek Blogger Biecht!

Elke eerste en laatste maandag van de maand een topic waar ik mijn antwoord, mening of reactie op geef!

Kom jij kijken naar mijn biecht? Misschien heb je zelf ook wel wat op te biechten 😉

Voor vandaag een kerst editie!

boek blogger biechtBoek Blogger Biecht:
Lieve kerstman! Wat zou je op je blog/boek wenslijst zetten als er geen kooplimiet was? Een nieuw blog design? Een huis vol met nieuwe boekenkasten? Zelfs meer boeken?

Als ik echt zou mogen wensen zonder limiet? Dan zou ik allereerst een groots huis met een mega bibliotheek ala Belle wensen ♥

Ik weet het, dat klinkt misschien best verwend! Ik heb immers al een hele mooie privé bieb…. Maar toch kom ik gewoon ruimte te kort! Ik ga na de feestdagen maar eens een opruimrondje houden door mijn kasten!

Zouden jullie een boekenkast toer leuk vinden?

Ik zou mijn website laten doorlichten door experts zodat hun er achter komen waarom ik soms zo slecht vindbaar ben en werkelijk elke plugin als premium wensen zodat ik echt alle opties kan gebruiken!

Een speciaal Wonderland design laten samenstellen zodat de website echt helemaal naar mijn eigen smaak is! Ik vind dit thema bijvoorbeeld erg handig door sommige widgets die het bied maar het is niet mijn droom lay-out om het maar zo te zeggen!

Het lijkt me waanzinnig om kleine deurtjes, kleine ‘drink me’ flesjes en ‘eat me’ koekjes te hebben als menu’s! Of een wit konijn dat verdwijnt in een konijnenhol om op te drukken! Mijn hele fantasie slaat nu op hol want hoe geweldig zou het ook zijn als je bij een reactie formulier de rups in beeld krijgt bij naam en dat die dan zegt: “Who are You?”

En echte wegwijzertjes ♥ en als bladwijzer van je muis al die kleine oestertjes ♥ en wanneer een pagina niet laad een boze hartenkoningin!

Sigh…. a girl can dream! Mocht dit namelijk al te realiseren zijn dan kost het denk ik qua ontwerp handen vol geld 🙂

En als laatste blijven we heerlijk onrealistisch, gewoon omdat de kerstman de kerstman is en al je wensen uit laat komen zou ik de boeken onder mijn kerstboom wensen die in 2017 uitkomen!

Dit was mijn eerste Boek Blogger Biecht!

Wat zou jij wensen als er geen limiet zou zijn?

 

Bewaren

8 reacties

 1. Emmy schreef:

  Ik weet het eigenlijk niet… Nou ja, dat ik misschien financieel gezien nog meer tijd in mijn blog kan steken.
  Emmy onlangs geplaatst…BAK dag #26 | Win de boeken van Hati BellMy Profile

 2. Mandy van Beek schreef:

  Ik zou mijn droomhuis kopen.
  Mét bibliotheek natuurlijk! Een gamekamer voor mijn vriend.
  En een overdekte, grote achtertuin voor mijn katten hahaha.

 3. Ik zou een groot landhuis willen met een zwembad achterom en paardenstallen met genoeg grond en heerlijke uitrij mogelijkheden. En dan natuurlijk een mooie bibliotheek in m’n huisje <3
  melissasbookworld onlangs geplaatst…|TAG TIME TUESDAY| Ringing in the new year Book TAGMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Ik zeg steeds tegen mijn echtgenoot dat ik zelfs wanneer we ooit een grote Lotto-prijzenpot zouden winnen, nog steeds in ons huisje wil blijven wonen. Alleen lijkt het me dan wel leuk om ook een buitenverblijfje te hebben. Ergens in een bos waar je even offline gaat en helemaal tot rust kan komen. Uiteraard met een uitgebreide bibliotheek binnen handbereik. Als we dan toch mogen dromen lijkt het me ook heel leuk mocht er (zonder ons huis af te breken) een ondergrondse bibliotheek kunnen worden aangelegd. Tja, ik heb nu eenmaal veel fantasie. Die bibliotheek wordt dan ook meteen automatisch aangevuld zodra er een boek uitkomt dat ik echt graag wil hebben. 😉
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #85My Profile

  • Als ik een lekker plekje had zou ik ook blijven wonen maar ik vind de wijk waar ik woon echt afschuwelijk hihi! Ik hoop de komende 5 jaar te kunnen verhuizen!

   Die automatische aanvulling lijkt mij ook wel wat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: