BoekSl♥eries @t the Beach

Vorige week konden jullie het al lezen, ik ging met een aantal van mijn mede sl♥eries naar Scheveningen! Vandaag kunnen jullie hier een verslagje van lezen!
Heb je de post van vorige week gemist? Kijk dan even hier, dan snap je meteen waarom ik de term boeksl♥eries gebruik 😉

13327403_905571332902278_6271998567140585376_n

Goed, even terug in de tijd het is 6 augustus en ik heb ontzettend veel zin in morgen want dan breekt eindelijk weer de dag van onze meeting aan! Wij boekwurmen zitten verspreid door heel Nederland van boven tot onder en van links naar rechts!

De vorige meeting was ongeveer 2 maandjes terug in Utrecht en daar hadden we zo’n heerlijke picknick op een heerlijke warme dag dat we besloten dat we het snel over moesten doen!

Zo kwam dus het idee om een meeting in Scheveningen te plannen want met zijn allen kletsen aan zee is natuurlijk heerlijk!

Ik besloot om deze keer niet al mijn rotzooi mee te gaan slepen omdat ik de vorige keer toch flink pijn had van het sjouwen met zware bigshoppers dus was ik op zaterdagavond al vroeg klaar met de paar spulletjes inpakken! Een boek voor onderweg, een gevulde portemonnee (boekwinkels bezoeken is nou eenmaal gevaarlijk) en een lekker grote plaid om op te zitten!

Gezien ik best een eindje moest reizen besloot ik vroeg naar bed te gaan…… en dan krijg je dus weer last van je slapeloosheid…. Om 1 uur had ik er zo genoeg van dat ik me bedacht om een warme douche te nemen… hielp niet…. en al draaiend viel ik tegen 4 uur in slaap en om 7u ging mijn wekkertje al weer af….

Maar niet getreurd het was stralend weer dus meteen stond mijn goede humeur aan! Even snel rond appen met de dames wat hun aan doen? (lees: is het ook warm in de rest van het land?) Ik las rokje dus dacht bij mezelf.. Ja, hier is het ook echt heet….. shorts it is!!!!

Al wandelend naar het station ben ik blij met mijn keuze voor een short, t-shirt en flipflops…. foei wat is het heet! Tegen de tijd dat ik op het station ben parelt het zweet op mijn bovenlip…. Zo’n charming zweetsnurreke…. Ik app naar hubby dat het echt hartstikke heet is buiten dus dat hij wel kan gaan zwemmen met de kleine smurf.

Van trein 1 rennen naar de andere kant van het station waar ik me al hijgend in de trein laat vallen… Gosh had ik misschien toch maar wat meer drinken mee moeten nemen?

Dan halverwege Utrecht krijg ik het ietwat fris…. ik kijk op van mijn boek en zie buiten één grote grijze massa…. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE…………………..

Ik kom met koude beentjes aan op Utrecht Centraal waar al een groepje sl♥eries staat te wachten en stort me op mijn liefste limbolanders ♥♥♥ die warm gekleed zijn?!?!?!?!

Al bijna meteen is het eerste deel van de groep compleet en stappen we in de trein naar Den Haag….. volgens de app zouden we er 38 min. over doen…. Helaas heb ik de ballen verstand van openbaar vervoer en bleek al gauw dat we in een soort van tumblr_inline_mfaeuomaL11r7k9y5boemeltreintje zaten….. Reistijd een uur…. Geeft niks! In de trein is het een dolle bedoeling al zijn sommige mensen daar niet zo blij mee…. Ik denk dan altijd bij mezelf…. Lieve mensen je leeft maar één keer…. doe je dat liever met een sjaggie hoofd dan???

Maar goed ik kan dan ook best een luidruchtig, hyperactief teigetje zijn…. sorry…. temperament vloeit door het bloed….

In de trein naar Den Haag word het rustig aan duidelijk dat het weer slecht is…. temperatuur in de trein 21 graden….. temperatuur buiten de trein 19 graden!

De lucht heerlijk grijs… laten we positief blijven 😉

Eenmaal op het station voegt de rest van de groep zich bij ons en kopen we kaartjes voor de tram naar Scheveningen strand! € 6,50 verder stappen we in de tram waar je jezelf moet inchecken…. Ik heb het kaartje op alle mogelijke manieren voor het apparaat gehouden maar hij deed niks….

Na en heerlijke sight seeing trip door Oh Oh Den Haag komen we aan op het strand waar we heerlijk gezandstraald worden…. Het zout en het zand vliegt in ons haar (en ik denk ook in mijn ondergoed…. foei die wind!) maar we zijn aan zee!

Tijd voor een fotootje…. Na een stuk of 10x heen en weer rennen voor de timer, mijn workout zat er dus wel op in dat zand, hebben we een redelijke foto 😉 en gaat bijna iedereen zitten! Omdat ik aan mijn blote beentjes al voel dat het het zeer doet al dat vliegende zand op die hoogte blijf ik staan 😂😂😂

13978335_949261155199962_2101720808_o

 

We maken met een paar van ons nog foto’s in het water wat in eerste instantie heel koud lijkt maar uiteindelijk best mee valt! Aten wat heerlijke soesjes van Tineke die jarig was geweest en struinden over de boulevard naar een plekje om wat te eten en drinken!

Uiteindelijk hebben we ons buikje rond gegeten in een restaurantje en besloten we de zee maar te laten voor wat hij was en de tram naar Den Haag te pakken zodat we daar naar de boekhandels konden gaan!

Zo gezegd zo gedaan! Eerst naar de ABC voor de Engelstalige lezers en daarna door naar de Paagman!

Ik kocht NIKS! Het is een wonder 😉 wel maakte ik samen met alle meiden geweldige foto’s in een fotobox die ze voorin de winkel hadden geplaatst! Dus Paagman… als het papier rolletje op was…. Sorry…. dat waren ik en mijn sl♥eries!13956954_949280991864645_1950023643_n

Met zijn allen door naar het station waar we van twee meiden afscheid namen en onze trein inhopten! Lekker uitgeput een beetje kletsen en vervolgens op Utrecht Centraal wat energie op doen voor de verdere reis bij Starbucks! Daar kochten we niet alleen heerlijke frappucino’s en cinnamon rolls neeeeee ook zagen we daar heerlijke eyecandy 😉 Niemand minder dan Ferry Doedens stond achter ons in de rij…. Die jongen is echt te mooi hoor! Perfect bruin ook nog…. Als je dan met je gezandstraalde melkflesjes naast hem staat voel je je acuut Sneeuwwitje…

Dan is het afscheid nemen van elkaar waarna ik in mijn uppie met m’n cinnamon roll mezelf oprol in mijn fleecedeken voor de terug reis! Onderweg krijg ik nog een appje van hubby…. ze zijn nog steeds zwemmen en zijn tegen half 10 thuis… Ik wil hun pret niet bederven dus zeg ik dat ik ook tegen die tijd thuis ben…. Na een lange wandeling van het station naar huis ben ik eindelijk thuis met mijn vermoeide beentjes en heb ik geen sleutels bij me….. En zo zit ik de rest van de avond met mijn boekje en mijn dekentje in de voortuin te wachten en te hopen dat die donkere wolken vooral niet dichterbij komen!

Al met al heb ik genoten van wederom een heerlijke meeting en heb ik al weer zin in de volgende!

 

Bewaren

1 reactie

  1. Annabel schreef:

    Wat een leuk verslag! Het was ondanks het weet ook echt een leuke dag!
    Annabel onlangs geplaatst…Geeky FridayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: