Book Blogger Hop | Abonnementen?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op ‘Abonnementen?’

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is:

Do you subscribe to any book subscription boxes? (submitted by Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).)

Of ik abonnementen heb op boekboxen?

Ja, ik heb een jaar lang een abonnement gehad op de Fairyloot box maar deze maand komt mijn laatste box!

Voor al mijn unboxings klik hier!

Ik heb de eerste paar maanden echt staan juichen bij het openen van de boxen omdat er zulke gave goodies inzaten! Maar sinds de jubileum box ben ik al niet meer echt enthousiast en daarom annuleerde ik al in augustus mijn abonnement.

Toen kwamen ze met de september box en die zou voor fans van Twilight zijn… Toen hoopte ik op iets heel tofs dus besloot ik toch nog een box te halen alleen klikte ik weer verkeerd en vernieuwde ik mijn abonnement!

Ja, suffe ik!

Ergste van alles is dat ik de september box dus ook niet geweldig vond en ik het Twilight item zelfs best lelijk vond haha! Maar de oktober box wel weer leuk vond!

Nu ik deze post schrijf zit ik du te wachten op mijn allerlaatste box en ik hoop dat er nog wat leuks in zit! En dan niet te leuk waardoor ik weer verliefd word 😉

Voor mij is het in ieder geval niet meer het geld waard. De boeken lees ik niet en de goodies vind ik niet meer zo geweldig dat ik er boxen voor haal. Ik koop dan liever gewoon goodies die ik zelf kan uitkiezen wanneer ik wil.

Zo ben ik goedkoper uit en heb ik altijd iets wat ik leuk vindt. Oh, het scheelt ook wel voor mijn tbr want tja… Die bleef groeien met boeken die ik niet lees!

Zonde van het geld dus!

Wat vind jij van boekboxen? Heb jij een abbo op een box?

Laat het me hieronder weten, van reacties word ik blij ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

 1. Ik vind boekboxen leuk. Heb voor mijn verjaardag 2 gehad, 1 van the Darkest Star van Jennifer L. Armentrout en eentje van de Boekenbuit. Moet alleen nog wat geduld hebben (LASTIG!!). En verder heb ik een abbo op Fairyloot. Tot nu toe lijken alle boeken me leuk, maar het geheel van september vond ik niet zo leuk maar inderdaad die van oktober weer wel. Ben nu best wel een beetje zenuwachtig voor die van november want die spreekt me die helemaal aan (maar ja die van september wel en kijk hoe dat uitpakte). Die van december klinkt wel weer geweldig!!!

 2. Ik heb geen abbo op een boekbox. Dan krijg ik inderdaad alleen maar boeken binnen die op mijn tbr belanden en die ik dan nooit lees. Super zonde van m’n geld. En daarnaast heb ik toch niet zoveel met goodies. Dan vind ik het leuker om een boek in de winkel te kopen.
  Marieke onlangs geplaatst…The Notebook – Nicholas SparksMy Profile

 3. ik heb nog steeds een abbo op de owlcrate. Maar voor de rest niet eigenlijk. Al bestel ik wel met enige regelmaat de Once upon a bookclub box. Maar op een gegeven moment heb je ook teveel goodies denk ik haha.

 4. Ik heb verschillende bookboxen, maar ik vind de goodies ook gewoon nog steeds erg leuk! Ik heb de Fairyloot, de bookboxclub en ik koop regelmatig bij Anderwereld en boekenbuit! 😀 Bij bookboxclub is het niet alleen de box en de goodies die ik leuk vind, maar vooral op de online spoiler chat voor echt alleen abonnees van een uur met de schrijver. Het is echt zo leuk om met een groep meiden en auteur echt over het boek te kunnen praten omdat iedereen het gelezen heeft en je dus geen spoilers hoeft te ontwijken en je dus niet verzandt in algemene vragen die je in elk interview kan opzoeken.

 5. Ik kocht boekboxen toen ze net uitkwamen gewoon los per maand. De leukste was bookllybird, engelstalig boek wat dochterlief zeker kon waarderen. Zelf heb ik er nog niets van gelezen maar zij wel. Mooie hardcovers en goodies bij thema passend. Ik had een abb op een boekbox ( ook Nederlands) die zeker het geld waard was maar na een klein jaar alweer stopte. Bij boekenbuit een keer box besteld en de goodies sloegen niet op boeken hadden alleen zelfde kleurstelling als boek (sjaatje, lipgloss etc). Geen succes.
  Verder het risico dat je het boek al hebt , ik ben er ook al helemaal klaar mee. De eerste drie boxen heb je de spanning bij het open maken maar na drie keer heb je wel genoeg kaarsen, notebooks en bladwijzers. Conclusie, liever gericht iets kopen (of mee doen met bookswap :O) )…

 6. Net het abonnement houdt me tegen bij die boxen. Ik weet dat je in theorie meteen na één box kan opzeggen maar ik vind het gewoon geen leuk idee om mijn rekeningnummer (ok, dat van mijn man want ik heb geen visa) te moeten opgeven en dat ze het automatisch kunnen verlengen indien ik niet tijdig op zeg. Dan bestel ik liever af en toe een box bij bijvoorbeeld Emmy of een leuke Etsy-shop. Ik was dan ook heel blij dat ik momenteel Emmy’s producten mag vertegenwoordigen als rep.

  1. Heel veel boxen hebben tegenwoordig gewoon ook “one time” orders. Fairyloot werkt bijvoorbeeld met “one time” only verkopen, waardoor je niet aan het abonnement vastzit. Maar in Nederland heb je ook Anderwereld en boekenbuit die losse boxen verkopen. Illuminate crate verkoopt volgens mij ook single purchases. Dus, bij de meeste boxen kan je gewoon elke keer kiezen zonder aan een abonnement vast te zitten.
   Annette onlangs geplaatst…Goodreads RecommendationsMy Profile