Book Blogger Hop | Achtergrondmuziek?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op ‘Achtergrondmuziek?’.

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is: Do you listen to music while you are writing your blog posts? If so, what genre of music do you listen to? (submitted by Billy @ Coffee Addicted Writer)

Luister ik muziek tijdens het schrijven van blogposts?

Dit ligt er echt helemaal aan wat voor post ik aan het schrijven ben!

Als ik boek of film recensies schrijf heb ik het liefst stilte om me heen.

Maar als ik met andere posts zoals hauls of dagboekjes bezig ben dan mag de radio wel lekker aan! Al moet ik zeggen dat ik tegenwoordig mijn Spotify wel non stop draaiend heb.

De reden dat ik bij recensies geen muziek of iets dergelijks op wil hebben staan is dat ik dan afgeleid word en mee ga lopen zingen en vaak betrap ik mezelf er op om dan te typen wat ik op dat moment zeg.

Dat zouden dan aparte recensies worden denk je niet 🙂

Voor de rest staat er eigenlijk altijd muziek aan, music is life!

Op het moment dat ik dit typ staat dit nummer op repeat:

Luister jij vaak muziek?

En als je blogger bent, luister jij muziek tijdens het bloggen?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Ik luister niet heel vaak muziek, meestal staat hier een kinderprogramma aan. Maar ik vind het wel lekker om muziek op te hebben tijdens het bloggen. Grappig trouwens ik typ net mijn dagboekje van deze week en ik heb precies hetzelfde nummer genoemd bij wat ik nu luister haha. Dit nummer is erg catchy

  2. Ik luister eigenlijk constant naar muziek. Het filtert voor mij de achtergrondgeluiden weg. Na een tijdje hoor ik die muziek zelfs niet leer bewust. Dus bij mij werkt het net beter om te concentreren.

  3. Oh, mijn antwoord is eigenlijk hetzelfde. Tijdens het lezen van anderen hun blogposts of het afwerken van luchtige blogposts luister ik graag naar muziek maar wanneer ik me moet kunnen concentreren (bijvoorbeeld bij het schrijven van een recensie) dan is het hier muisstil.