Book Blogger Hop | Audiobook vs Ebook?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op ‘Audiobook vs Ebook?’.

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is:

Audio books vs Ebook? If the world stopped printing books which would you prefer between the two? (submitted by Angelica @ Paperback Princess)

Audioboek of E-boek?

Als de wereld zou stoppen met het printen van boeken welke zou ik dan kiezen?

Nou dan zou ik denk ik gaan voor E-boek! Ik vind audio boeken heerlijk als ik huishoudelijke klusjes doe of wanneer ik een lang stuk in de auto moet zitten maar het gaat niet zo snel als wanneer ik zelf lees en ik krijg na een tijdje best wel pijn aan de oortjes van de koptelefoon of oordopjes!

En daarnaast is niet elk boek als audioboek uitgebracht en dan laat ik ze wel eens voorlezen door de Iphone voorleesfunctie maar dat is nu ook niet echt een prettige voorleesstem 🙂

Ik heb wel eens op Storytel wat boeken geluisterd en ook daar verschilt het echt per stem of ik het prettig vind klinken!

Maar eventjes tussen jou en mij?

Ik ga echt huilen als er geen boeken meer geprint worden hoor! Ik snap natuurlijk dat wij boekenwurmen misschien niet zo goed voor het milieu zijn met onze grote boekverzamelingen maar ik hou echt van mijn papieren juweeltjes!

Wat zou jij kiezen?

Als er geen papieren boeken meer zouden zijn, kies jij dan voor een e-boek of een audioboek? En waarom kies jij daarvoor?

Laat het me hieronder weten ♥ reacties maken me blij!

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Als het ooit zover komt ga ik samen met jou huilen. Ik kan me eigenlijk niet indenken dat er geen fysieke boeken in ons huis zouden terug te vinden staan. Maar indien het ooit toch zo ver zou komen (alsjeblieft niet!) dan zou ik voor ebooks kiezen. Ik kan me immers maar moeilijk focussen op een boek dat wordt voorgelezen. Het lukt me dan veel moeilijker om in het verhaal op te gaan.