Book Blogger Hop | Big Books?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op ‘Big Books?’.

book

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is:

May 31st – June 6th – Do you read books over 400 pages? (submitted by Elizabeth @ Silver’s Reviews)

Lees ik boeken met meer dan 400 bladzijden?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel: ja!

Ik laat me niet tegenhouden door hoeveel bladzijden een boek is. Sommige boeken zijn 250 bladzijdes maar doe ik dagen over omdat het verhaal niet lekker loopt en sommige boeken zijn 672 bladzijdes zoals bijvoorbeeld After 3, of 631 bladzijdes Koningin van de Schaduw en die lees ik in een slapeloze nacht uit omdat je gewoon niet kan stoppen met lezen!

Dus ik vind boeken weigeren omdat ze ‘te dik’ zijn echt zonde! Misschien doe je er iets langer over dan een dun boek maar het gaat niet om hoeveel je leest maar om wat je leest!

En terwijl ik dat typ moet ik wel heel stiekem toegeven dat wanneer mijn GR challenge een beetje slecht gaat ik wel boeken sorteer op hun dikte om toch nog een inhaal slagje te doen.

En aan de andere kant met de verhoogde boekprijzen vind ik het weer moeilijker om zo’n twintig euro te betalen voor een boek met bijvoorbeeld 238 bladzijden omdat ik die juist zo uit hebt.

Ik ben wel heel benieuwd!

Kies jij boeken uit op het aantal bladzijden? Of pak jij liever een wat dunner boek op dan een dikke?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik vind het net fijn wanneer je langer van een boek kan genieten. Maar dan heb ik het inderdaad net als jij over een boek dat zo fijn geschreven is dat het niet neer te leggen is. Eigenlijk hou ik enkel rekening met het volume wanneer ik een boek met me meeneem. Ik zie het immers niet zitten om bijvoorbeeld met het openbaar vervoer ergens naartoe te reizen en de hele dag een boek van meer als 900blz mee te dragen. Dan vertrek ik liever met een dunner boek (zodat ik op verplaatsing eventueel nog wat leesvoer kan aanschaffen).