Book Blogger Hop | Blog bezoekjes?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op ‘Blog bezoekjes?’.

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is:

Do you tend to visit the same blogs each week but also try to look for new blogs? (submitted by Elizabeth @ Silver’s Reviews)

Bezoek ik elke week dezelfde blogs of zoek ik ook naar nieuwe blogs?

Ik probeer elke week mijn WordPress feed en mijn Bloglovin feed door te nemen en moet zeggen dat dat er nog wel eens bij in schiet! Buiten alles om heb ik in mijn resterende beetje vrije tijd vaak meer zin om mijn eigen blog een beetje bij te houden en verder gewoon te lezen!

Toch wil ik ook iemand zijn die wel reacties achterlaat bij andere bloggers! Er is alleen zo weinig tijd! En dan voel ik me altijd weer zo schuldig….

Ik weet wel dat er veel meer Nederlandse bloggers zijn die ik nog niet volg omdat ze bijvoorbeeld geen Bloglovin hebben! Dus eigenlijk wil ik wel een lijstje gaan maken met bloggers zodat ik ook zo nu en dan bij hun kan neuzen!

Dat is een projectje voor later…. dus #tobecontinued

Volg jij een vast groepje bloggers?

En laat jij vaak reacties achter bij andere blogs? Let me know ♥ reacties maken me blij!

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Ik bekijk vooral blogs via mijn bloglovin’ feed, al moet ik bekennen dat ik die een paar maanden terug heb opgeschoond omdat er bloggers bijwaren waarvan ik de artikelen toch wat minder vaak las. Nu lees ik vooral de blogs die me echt interesseren, want ook ik zit met maar een gelimiteerde hoeveelheid tijd. Via social media lees ik zo nu en dan wel weer een nieuwe blog, maar dan vooral als een artikel me aanspreekt.
    Reacties probeer ik zo veel mogelijk achter te laten; niet alleen omdat ik zelf weet hoe leuk het is om te krijgen, maar het is ook een stukje waardering.

  2. Van de bloggers die ik volg, krijg ik altijd een mailtje in mijn inbox als er een nieuwe post is. Ik probeer wel nieuwe te zoeken, maar het vergt soms wat geduld inderdaad. Ik vind het wel leuk om reacties achter te laten bij andere bloggers ☺️

  3. Ik heb wel een vast lijstje bloggers dat ik volg ja, net als jij heb ik in mijn beetje vrije tijd ook niet altijd zin om heel veel blogs te lezen. Maar ook ik wil wel actief reageren, dat probeer ik dan ook, al schieten de blogs de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond volgens mij. Ik kan niet meer bijhouden hoeveel nieuwe blogs er gestart worden!

  4. Ik ga regelmatig bij dezelfde bloggers langs maar besef dat er nog heel wat zijn die ik nog niet volg. Het probleem is echter dat het nu al vrijwel onmogelijk is om alles bij te houden en vaak reacties achter te laten. Ik heb geen timeturner dus wanneer ik blogposts lees en er op reageer kan ik niet tegelijkertijd boeken lezen of aan mijn eigen blog werken. Vooral dit jaar merk ik dat het me steeds slechter lukt om alles wat bij te houden.