Book Blogger Hop | Buy all the books?
De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op ‘Buy all the books?’.

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is:

Do you buy all your books? If yes, do you keep it all? If no, where do you source them? (submitted by Angelica @ Paperback Princess)

Koop ik al mijn boeken? Zo ja, hou ik ze ook allemaal? En zo niet, waar haal ik ze dan vandaan?

Ik koop het grote gross van mijn boeken zelf. Ik ben ook een heel dankbaar mensje want ik krijg zo nu en dan ook boeken van uitgevers of auteurs ♥

En dan host ik natuurlijk nog swaps waardoor andere mensen een pakketje voor me maken!

En eigenlijk bewaar ik al die boeken tenzij het echt niet mijn cup of tea was!

Mocht ik een boek echt niks vinden dan verloot ik het hier op de blog ♥

Zo bevat mijn geweldige bibliotheek kamer wanneer ik deze post schrijf 765 prachtige boeken!

Ik moet zeggen dat ik nu wel een beetje ruimtegebrek begin te krijgen dus ik hoop binnenkort nog een extra kast te kunnen toevoegen ♥ al word het kamertje ook al een beetje klein voor al die kasten 😉

En nu jij! Vertel eens…..

Koop jij al je boeken zelf? En bewaar jij ze allemaal?

Ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar het aantal boeken dat jij in bezit heb dus laat vooral een berichtje hieronder achter met jouw antwoorden!

Word ik weer heel blij van ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Ik kocht veel boeken gewoon zelf. Het laatste jaar zijn er wel wat recensie-exemplaren bijgekomen, maar eigenlijk alleen van boeken die ik zelf ook gewoon graag wilde lezen. Daarnaast krijg ik natuurlijk al eens boeken cadeau of bonnen waar ik dan zelf boeken mee koop. Af en toe geef ik eens een boek weg omdat ik vind dat het beter bij een vriendin past bv. Boeken verloten via m’n blog staat ook nog op het lijstje en aan de swaps doe ik ook mee dus daar krijg ik ook al eens een boek cadeau :).
  Katrien onlangs geplaatst…Tag: Iemand iets drinken?My Profile

 2. Wat een leuke Blogpost!

  Ik moet eerlijk bekennen dat wij bijna geen boeken kopen. Wij krijgen best veel boeken van uitgevers, waar wij natuurijk heel blij mee zijn, maar hierdoor hebben we dan ook eigenlijk weinig tijd om eigen boeken te lezen. Wij bewaren wel eigenlijk alle boeken in onze boekenkasten. Boeken die wat niet helemaal ons ding zijn zijn we u wel apart aan het leggen aangezien er binnenkort een minibieb in onze voortuin komt te staan. 🙂
  Bryan onlangs geplaatst…Bryan las: Petra Keijl – Met pek en verenMy Profile

 3. Ik denk dat mijn antwoord op de eerste vraag vrijwel hetzelfde is als bij jou. Een groot deel van mijn leesvoer koop ik zelf, maar ik krijg er ook cadeau tijdens de feestdagen of mijn verjaardag, ontvang er via jouw swap-acties, krijg recensiemateriaal toegestuurd en durf ook wel eens boeken te ruilen met andere lezers. Vroeger durfde ik wel eens een boek kopen dat nadien niet helemaal mijn ding bleek te zijn maar nu ik wat kritischer geworden ben blijven ze doorgaans in mijn kast staan. Behalve wanneer ik zeker weet dat ik een boek niet meer wil herlezen. Dan zorg ik er voor dat het een nieuwe thuis krijgt.

 4. Meestal schaf ik boeken zelf aan, al krijg ik sinds vorig jaar ook zo nu en dan wat opgestuurd van auteurs en uitgeverijen. Maar al sinds 2015 heb ik de regel: boeken die ik 4 of 5 sterren geef mogen blijven, de rest geef ik een nieuw thuis. Ik weet namelijk dat als ik een boek 3 sterren of lager geef het toch niet zal herlezen, dus dan gun ik het een nieuw thuis in plaats van dat het staat te verstoffen in mijn kast.
  Floor onlangs geplaatst…Leesvlog | Dystopisch lezen & BoekenfestijnMy Profile