Book Blogger Hop | Eclectic Blog?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op Eclectic Blog?

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is:Do you prefer to blog about (a) specific book genre(s), or do you have an eclectic blog? (submitted by Maria @ A Night’s Dream of Books)

Dus blog ik specifiek over een genre of heb ik een eclectic blog?

Moest ik toch echt even het woord eclectic door Google halen: selecting or choosing from various sources.

Nou dan heb ik dus een eclectic blog! Ik blog namelijk over van alles en nog wat. Maar net waar ik zin in heb op dat moment maar voornamelijk over boeken en films!

Over één genre of één specifiek onderdeel bloggen zou mij ook niet lukken. Ik hou van alle soorten boeken, alle filmgenres en ook met tv series heb ik niet echt een voorkeur!

Dus ik ben eclectic! Klinkt best leuk toch, een eclectic Wonderland?

©Shutterstock

Ik zit er wel over na te denken om een vaste startpagina te maken op mijn blog en dat je dan niet meer de laatst geposte berichten ziet.

Om die te zien moet je dan dus een keuze maken in de zijbalk bij recent gepost of een keuze maken in het menu. Dit omdat sommige mensen in het weekend terecht komen op mijn blog en denken dat ik enkel over films blog….

Wat denk jij hierover? Zou het beter zijn om op een startpagina binnen te komen met een mooie foto en een klein verhaaltje of vind je de startpagina hoe hij nu is fijner?

Let me know down below!

Eclectic

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments

 1. Het probleem met een statische startpagina is dat mensen bij binnenkomst niet in een oogopslag kunnen zien dat er ge-update is. Terwijl dat juist heel belangrijk is voor een blog. Persoonlijk zou ik dan eerder gaan voor een setje buttons op een opvallende plek in de sidebar of boven je content (met eronder je blogfeed) of een slideshow waarin je de vele kanten van wonderland naar voren laat komen.
  Maar blogs zijn zo persoonlijk; ik zeg dan ook niet dat mijn woorden gospel zijn. Kijk zelf wat je belangrijk vind (en mooi) want uiteindelijk kun je toch het beste doen wat bij jou past
  Joanydvv onlangs geplaatst…App uitgelicht; Readiculous op AminoMy Profile

 2. Eclectic Wonderland klinkt inderdaad best tof, haha! Ik vind het persoonlijk fijner om een startpagina te hebben zoals hij nu is, zodat je makkelijk alle artikelen op een rijtje ziet en er geen kan missen.
  Do onlangs geplaatst…Gelezen in januariMy Profile

 3. Een Wonderland kan niet anders dan eclectic zijn toch?! <3
  Ik klik eigenlijk bijna altijd vanuit de mail naar het artikel dat ik wil lezen dus heb niet echt een mening over je startpagina. Ik denk wel dat mensen waarschijnlijk meer lezen als het al op de startpagina te vinden is maar dat kan ik natuurlijk helemaal mis hebben! Een combi zou het mooist zijn maar weet niet zeker of dat kan?
  Isabelle onlangs geplaatst…Review|Everything She Needed -Christina ButrumMy Profile

 4. Oh, daar had ik eigenlijk nog niet over nagedacht. De filmstukjes sla ik soms over vermits ik niet zoveel films zie. Net zoals ik bij andere bloggers soms de Netflix-lijstjes oversla vermits ik toch geen Netflix heb en anders alleen maar zin krijg in dingen die ik niet kan zien. Doordat ik je al langere tijd volg en bijna elke blogpost lees weet ik uiteraard perfect dat je veel meer dan filmlijstjes deelt. Normaal ga je als nieuwe bezoeker toch sowieso even op verkenning dus dan zullen ook zij binnen de kortste keren ontdekken dat je blog heel gevarieerd is lijkt me. Ik heb door die foto trouwens echt zin gekregen om aan een haardvuurtje te gaan lezen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #113My Profile