Book Blogger Hop | Hebberige Blogger?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op Hebberige Blogger?

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is: Do you overextend yourself with too many reviews because you can’t pass up a book in hopes you will get them all done or do you carefully plan and be sure you can fulfill the deadlines for all the promised reviews? (submitted by Elizabeth @ Silver’s Reviews)

Hebberige Blogger?

Dus de vraag is vlot vertaald: Vraag ik teveel recensieboeken aan omdat ik geen enkel boek wil missen en hoop ik dan maar de deadlines te halen of plan ik alles keurig in zodat ik me aan alle deadlines hou?

Allereerst zit er eigenlijk geen deadline aan de boeken die ik krijg? Ik heb nog nooit gehad dat een uitgever me zei om een boek voor een bepaalde datum te recenseren. Ik probeer wel altijd binnen een maand de recensie online te hebben staan. Soms staat hij binnen een week online en soms duurt het eventjes wat langer! Bij blogtours, waar je afspreekt op welke datum jou bijdrage online komt, is dat natuurlijk wel wat anders!

Ik ben geen hebberige blogger, ik reageer enkel op persberichten van boeken die me echt aanspreken. De ene maand komen er wat meer boeken uit dan andere dus bij sommige hauls ben ik wel een zeer verwende blogger 🙂 Soms word ik door selfpubbers aangeschreven en daar ga ik eigenlijk vrijwel altijd op in als het binnen mijn genres ligt! Altijd leuk om aandacht te geven aan selfpubbers!

Dus een verwende blogger van tijd tot tijd? Ja zeker!!!

Een hebberige blogger? Nee dat vind ik niet! Ik zou dan driedubbele bookhauls hebben!

En die deadlines? Recensieboeken gaan voor eigen boekjes en wanneer er al ‘eigen’ boekjes ingepland staan schuif ik die door op de kalender zodat mijn recensie review eerder online komt!

Ben jij een hebberige blogger 😉 en hoe plan jij?

Let me know down below, word ik happy van ♥

 

3 reacties

 1. Emmy schreef:

  Ik ben wel een verwende blogger, ja. Maar een hebberige? Ik denk het niet. Ik denk dat veel bloggers wel eens op een punt komen dat je alles zou kunnen krijgen wat je wilt, maar dan is het (denk ik ) belangrijk om te beseffen dat je niet alles kunt lezen en dat niet alles in je straatje past. Ik ben eigenlijk steeds minder gaan aanvragen, merk ik nu.
  Emmy onlangs geplaatst…Fataal spel – Chinouk ThijssenMy Profile

 2. Verwend ben ik zeker, maar nooit hebberig. Ik lees vooral wat ik leuk vind om te lezen en ben ook wel geneigd om boeken van bepaalde uitgeverijen te lezen omdat ik die uitgeverijen het ook gun. Recenseren en boeken promoten is meer werk dan het lijkt, maar ik help uitgeverijen erg graag met alle promotie. Als beginnende blogger kan er een wereld voor je open gaan en kan je veel aanvragen, maar na een bepaald punt merk je dat veel boeken niet altijd heel goed is. Toevallig is deze maand een vrij drukke boekenmaand, maar dat valt op andere maanden dan wel weer mee. Zo kan je als blogger goed afwisselen! 🙂
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Recensie: Mijn versie van jouMy Profile

 3. Marcia schreef:

  Ik ben absoluut geen hebberige blogger, de laatste weken spendeer ik meer tijd aan het (vriendelijk) afwijzen van recensie-verzoeken dan dat ik boeken ontvang. Naast mijn fulltime job (en de dagelijkse reistijd van 3 uur) is het niet altijd gemakkelijk om twee blogs te runnen, dus dan lees ik liever wat ik zelf uitzoek. Ik accepteer dan ook alleen maar recensie-exemplaren die ik zelf ook had gekocht in de winkel – anders sluit het ook helemaal niet aan bij mijn smaak en dat vind ik belangrijk. Mijn blog is geen gratis reclamekanaal, maar een authentiek verslag van mijn leeservaringen 🙂 Desalniettemin word ik vaak verwend door uitgeverijen (of door mezelf haha!).
  Marcia onlangs geplaatst…Ik kocht een stapeltje boeken bij BoekenkraamMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: