Book Blogger Hop | Meeting the Authors!

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op Meeting the Authors?Meeting the Authors

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is: What authors have you met and where? (submitted by Elizabeth @ Silver’s Reviews)

Welke auteurs heb ik ontmoet en waar?

Oeh dan komt er al best een aardig lijstje waar ik best eens over na moet denken!

Ik begin met de Nederlandstalige auteurs:

Jennefer Mellink en Miriam Bruijstens leerde ik kennen bij het Hapjes en Sapjes event

Bij een Halloween event leerde ik Chinouk Thijssen, Hilda Spruit en Marijke F. Jansen kennen.

Miranda Hillers, Lis Lucassen (of Olga) en Tamara Haagmans zag ik bij een event bij de Bruna in Weert waar ook de fantastische Helen Vreeswijk aanwezig was. Wat was dit toch een charismatische vrouw! Ik heb genoten van haar uitgebreide verhaal over haar boeken ♥

Jen Minkman heb ik bij meerdere events gezien en ik weet echt niet meer wat de eerste keer was!

Dan heb ik nog een lijstje buitenlandse auteurs:

Op het Hapjes en Sapjes event heb ik even gekletst met Laure Eve en daar was ik heel blij mee want ik had ons interview moeten missen!

Bij het eerste Yalfest had je natuurlijk het foto moment met de auteurs maar ik tel dat niet echt mee als ontmoet? Op Yalfest 2018 waren wederom heel wat auteurs maar ook die tel ik niet mee. Wel besloten ik en een paar buddies om de workshop over te slaan en toen hebben we een heerlijk gesprek met Lesley Livingston gehad! Ook stonden we als eerste in de rij bij Gena Showalter dus ook daar was ruimte voor een kort gesprekje! Victor Dixen was ook in voor een praatje en dat accent ♥

En dan last but not least heb ik de eer gehad om Sophie Jackson en Jennifer L. Armentrout te interviewen ♥

Ik geloof dat dat ze wel waren? Welke auteurs heb jij echt ontmoet?

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Hahaha! Ik kom dit artikel ineens tegen tijdens het googlen naar mezelf… LOL! Blijft altijd grappig om op zo’n lijstje te staan. Ik moet even heel goed nadenken want ik wil niemand vergeten en het zijn er echt veel! Dus ik zal er maar niet bij zetten waar en waarom want dan zit je morgen nog te lezen.

    Sophie Jackson, Jennifer Armentrout, Sarah Jio, Michael Berg, Kluun, (in Amsterdam, wat heb ik daarmee gelachen! ) Connie Palmen (Die was dronken.) Griet op de beeck, Ronald Giphart, Lis Lucassen en Olga Hoekstra (Twee voor de prijs van 1), Marijke Janssen, Kate Paris, Wendy Brokers, Marieke nijkamp, Chinouk thijssen, Aline van wijnen, Lydia van Houten, Suzanne peters, Anne Laure van Neer, Lisette Jonkman, Jen Minkman, Martin Gijzemijter, Thomas Olde Heuvelt, Gaby Rasters, Tamara Geraeds, Bronja hoffschlag, Miranda Peters, Oli Veyn, Anita verkerk, Gerda van Wageningen, Jose Vriens, Marja Visscher, Kirstin Rozema, Martin Scherstra, Dani van Doorn, Mariëlle brouwer, Miranda Hillers en ik weet gewoon zeker dat ik er nog heel veel vergeet…. (Maar ze lezen dit hopelijk toch niet, hahahahahahaha)

    Ik had nooit aan dit lijstje moeten beginnen!!!