Book Blogger Hop | Something old, something new?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoorden op Something old, something new?Something old, something new?

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is: Do you ever go back to older posts and change things? (submitted by Elizabeth @ Silver’s Reviews)

Dus pak ik wel eens oude posts en verander ik daar wel eens iets aan?

Nee eigenlijk niet!

Ik vind het op de eerste plaats erg leuk om te zien dat mijn manier van verhaaltjes neer pennen toch meer eigen is geworden!

Aan mijn allereerste posts kan ik zien dat ik meer bezig was met content erg netjes en kort te houden in plaats van de gekke flapuit die ik ben gewoon neer te zetten!

Nu dus wel af en toe een #PardonMyLanguage tussendoor maar ik krijg wel hele leuke reacties van mensen die het nu eigen vinden voelen. Alsof ik gewoon met ze aan het kletsen ben, en dat is ook wat ik wil bereiken. Dat is ook hoe het voor mij voelt, alsof ik gewoon lekker gezellig bij jullie mijn ei kwijt kan!

En dan mijn recensies, wat waren die heerlijk in het begin. 😁 Natuurlijk ga ik niet zeggen dat het nu kwalitatieve hoogstandjes zijn! Maar weet je dat hoeft ook niet, mensen komen om mijn mening te lezen en die is altijd eerlijk! Ik hoef geen fancy woorden te gebruiken om te zeggen wat ik van iets vond en ik heb ook zeker niet altijd een awesome woordspeling of quote klaarstaan! Ik zal ook best de nodige spelfouten of rare zinnetjes maken! Maar ik heb wel altijd een leuk verhaaltje, en dat vind ik vaak prettiger dan een journalistieke recensie die precies in de puntjes uit de doeken doet wat er aan de verhaallijn wel of niet goed was en vaak moeilijkere woorden gebruikt dan die ik vinden kan in mijn favoriete genre boeken! En daarom pas ik de oude recensies ook niet aan, ik vind het leuk om te zien dat ik toch gegroeid ben maar wel echt mezelf ben gebleven!

Ik was de laatste tijd wel druk bezig met oude recensies de juiste categorieën geven zodat ze allemaal netjes in het menu kwamen maar daar begon zoveel kostbare tijd in te zitten dat ik besloot dat ik die veel beter kon besteden aan lezen en nieuwe content maken dat ik het maar heb opgegeven!

Ik heb nu gewoon in het menu een linkje naar recensies op auteur en daar bovenin vind je een linkje naar oudere recensies!

Jokkebrok, soms verander je wel wat!

Oeps ja, opeens schiet het me te binnen! Wat ik wel af en toe verander is een tag, die doe ik dan opnieuw met een ander antwoord dan ik eerder gaf! Er zijn namelijk niet ontelbare tags te vinden en ik geloof dat ik er al een aardig wat gedaan heb!

Ook lijken tags een beetje uit te sterven op het moment. Vind ik heel jammer want het is toch iets waarmee je door linkt naar andere bloggers en volgens de enquête die ik hield voor mijn 3e blogbirthday (als je hem nog niet ingevuld hebt zou ik het echt op prijs stellen als je dat zou willen doen!)  vinden veel lezers tags erg leuk om te lezen!

Dus mocht je een tag doen op je blog, geef vooral het stokje door aan mij! Vind ik leuk!

Voor nu ga ik maar eens kijken of ik een oudere tag naar voren kan toveren!

Voor jou als blogger een vraag, pas jij weleens posts aan? Zo ja, wat voor posts?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Ik pas zelden iets aan (tenzij het een spelfout is dat ik later zie of een ander soort foutje). Wel pas ik de komende maanden wat aan omdat photobucket zo stom deed en ik dus alle foto’s die niet meer te zien zijn weghaal of een andere neerzet. Niet dat ik daar veel zin in heb haha.

    Het is ook veel te leuk om posts te zien zoals ze toen waren.
    Annemieke onlangs geplaatst…Swipe, You’re Not Good EnoughMy Profile

  2. Ik heb al wel eens een spellingsfout aangepast maar dat is het wel zo’n beetje. Oh nee, onlangs heb ik een aantal blogposts verwijderd nadat ik een tweet had gelezen van een blogster die een boete had gekregen via een incassobureau omdat ze foto’s had gebruikt die niet van haar waren. Helemaal in het begin heb ik die fout ook enkele keren gemaakt en dat was op zich al aangepast maar vermits ik niet zeker was hoe het zat met memes heb ik nog heel wat foto’s verwijderd. Bij sommige blogposts in mijn Listomania rubriek vielen hierdoor volledige blogposts weg. Zo had ik er eentje met bijzondere bibliotheken (maar geen eigen foto’s natuurlijk), wishlists met foto’s uit webshops, …
    zwartraafje onlangs geplaatst…Aanwinsten Januari 2018My Profile