Book Blogger Hop | Underneath my Christmas Tree ♥

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar de vraag van deze week?Underneath

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is: Which book(s) would you like Santa to bring you this year? (submitted by Maria @ A Night’s Dream of Books)

Dus welke boeken zou ik van de kerstman willen krijgen?

Nu kan ik hier natuurlijk een mega lange lijst neer gaan pennen maar dan ben je volgend jaar rond kerst nog niet klaar 😉 ook pen ik niet de boeken neer die ik voor één van de swaps vroeg!

Ik kies dus 5 boeken van een ander Nederlands lijstje die ik graag Underneath my Christmas Tree zou vinden en 5 boeken die op mijn Engelse lijstje staan voor Melissa!

 1. Alter Ego, Marissa Meyer
 2. De dochter van de zondeneter 2 – De slapende prins, Melinda Salisbury
 3. In het diepe, Estelle Meskame
 4. Geek Girl 6 – Voor altijd, Holly Smale
 5. Voor eeuwig en altijd, Sarah Dessen

En dan de 5 die ik gevraagd heb voor mijn kerstpakket dat ik altijd swap met Melissa!

 1. The Night Circus, Erin Morgenstern
 2. Bloody Mary, Book 1 Mary: The Summoning, Hillary Monahan
 3. Poor Unfortunate Soul, Serena Valentino
 4. Asylum, Madeleine Roux
 5. Born at Midnight (Shadow Falls #1), C.C. Hunter

Welk boek hoop jij nou echt te vinden onder de kerstboom? En ik ben nog een tikkeltje nieuwsgieriger, wat staat er nog meer op jouw verlanglijstje?

Laat je me het weten in een reactie hieronder? Vind ik super leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

 1. Ahum, ik had verschillende boekenwenslijstjes samengesteld voor de twee swaps waar ik aan mee doe en voor een vriendin die tips vroeg. Dus het is nogal een lange lijst … Animal Magnetism #1- Jill Shalvis, Animal Attraction #2 – Jill Shalvis, An enchantment of Ravens – Margaret Rogerson, Firelight – Kristen Callihan, Touch the Dark – Karen Chance, The Midnight dance – Nikki Katz, Immortal – J.R.Ward, The Ghost and the Graveyard – Genevieve Jack, Shadow Born – Jasmine Walt, A promise of fire – Amanda Bouchet, Midnight’s Daughter – Karen Chance, A local habitation – Seanan McGuire, Beyond the Highland Mist – Karen Marie Moning, Blaze of Memory – Nalini Singh, Play of Passion – Nalini Singh, Hartenbloed – Juliet Marillier, Archangel’s Blade – Nalini Singh, Beauty and the Beast – May Sage, Taunting Destiny – Amelia Hutchins, When Beauty tamed the Beast – Eloisa James, Grave Witch – Kalayna Price
  zwartraafje onlangs geplaatst…De vergiftigde gave – Melinda SalisburyMy Profile