Book Blogger Hop | Wat zegt mijn blog over mij?

De Book Blogger Hop is vanaf nu ook geregeld te vinden in Wonderland! Kijk je mee naar mijn antwoord op ‘Wat zegt mijn blog over mij’?

Book Blogger Hop word gehost door Billy (Ramblings From A Coffee Addicted Writer).

Elke week start de hop op een vrijdag en eindigt hij de donderdag er op! Er is elke week een boekgerelateerde vraag die wij bloggers kunnen beantwoorden!

Het doel van een Book Blogger Hop is dat we nieuwe blogs leren kennen en zo dus ook nieuwe bloggers en boeken!

De vraag van deze week is: What do you think your blog says about you? (submitted by Cathy @ What Cathy Read Next)

Wat zegt mijn blog over mij?

Soms lees je een vraag en denk je oeh! Die is leuk! Maar als je er dan voor gaat zitten heb je echt werkelijk geen idee? Wat zegt mijn blog nou over mij?

Dat ik graag lees, graag films kijk!

Een absolute hoarder ben als het op goodies en boeken aankomt….

Ik van Alice in Wonderland hou….

Maar verder? Ik heb geen idee eigenlijk?

Vertel jij mij eens: Wat vertelt mijn blog jou over mij? En als je ook blogt, wat vertelt jou blog over jou?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Dat is zowel een leuke als heel moeilijke vraag. Je somde zelf al een aantal zaken op dus heel veel kan ik daar niet aan toevoegen. Wel merk je zowel bij je recensies als unboxings duidelijk dat je heel enthousiast kan worden van leuke fandomspulletjes en fijne verhalen. Ik vind dat echt fijn om te zien en lezen. Het enthousiasme lijkt op zo’n moment van het scherm te spatten. Dat je gemotiveerd bent valt dan weer op door de swap-acties. Daar steek je immers veel tijd in (vooral het opvolgen én af en toe eens achter iemand aan moeten zitten die niet op tijd is). Het is niet zo dat je daar voor betaald wordt dus dat je er toch al die tijd en energie wil in investeren bewijst duidelijk dat je gemotiveerd bent.

    Wat mijn eigen blog over me zegt weet ik niet meteen. Dus die vraag mag jij beantwoorden. 😉
    zwartraafje onlangs geplaatst…Het hele jaar door lezenMy Profile

    1. Van jou blog krijg ik voornamelijk veel liefde door! Liefde voor lezen, liefde voor creativiteit, liefde voor lijstjes, liefde voor Harry Potter, liefde voor eten, liefde voor medebloggers… Liefde voor raven! Laat ik die niet vergeten! Uit elk artikel dat je schrijft komt zoveel gezelligheid en gevoel naar voren dat je niet anders dan een fantastisch mens kan zijn! Gelukkig hebben we onze date nu eindelijk geprikt en kan ik eindelijk eens kennis maken met de persoon achter die liefdevolle blog!