Wrap up & Book Haul 2017 ♥1

Een mini haul deze maand! Ik krijg namelijk een nieuwe auto ♥ dus gaat even de rem op mijn boekenkoopverslaving 😉 Ik las maar 9 boeken, kocht er 4 en kreeg er 2 ♥ Kijk je mee naar mijn wrap up van januari?

Ik las deze maand voor mijn doen tragisch weinig! De eerste anderhalve week van januari ging echt heerlijk! Ik zat in een super leesflow maar helaas door een dipje kwam ik in een leesdipje….

Ik las de volgende 9 boeken waarvan sommige al een recensie online staat!

Secrets Scouts en de vermiste president – Dennis Kind
Verdwenen – Tara Altebrando
Het Middernachtcircus – Michael Reefs
The Diabolic – S.J. Kincaid
Examendeal – Margje Woodrow
Schuld – Mel Wallis de Vries
Altijd samen – Sophie Jackson
Secret scouts en de verloren Leonardo – Dennis Kind
Lang en gelukkig – oktober/november/december – Audrey Carlan

Deze juweeltjes kocht ik zelf ♥

The Diabolic (The Diabolic, #1) – Kincaid, S.J.

Zoals je hierboven kon zien heb ik dit boek al gelezen! Ik vond het echt waanzinnig! Mijn recensie volgt zsm!

Verdwenen – Altebrando, Tara

Een heel erg apart boek 😉 ook deze recensie komt binnenkort online!

Heksenhoeve – Janssens, An

Dit boek wil ik echt asap lezen! Nog voordat het weer lang licht is buiten! Ik hoop dat hij net zo griezelig word als dat ik verwacht!

Altijd samen – Jackson, Sophie

Een dunne novelle maar zo heerlijk om te lezen! De recensie kun je al vinden door bij gelezen boeken hierboven op de link te drukken!

En de volgende boeken mocht ik ontvangen van de uitgevers en daar ben ik heel erg dankbaar voor ♥

Serafina and the Black Cloak (Serafina #1) – Beatty, Robert

Wat een verassing toen ik van de postbode opeens een Celebrate Books box ontving! Ik had er helemaal geen besteld? Snel naar binnen en open maken! Wat zag mijn oog ♥ ik kreeg niet alleen het boek als recensie exemplaar maar ook nog eens alle geweldige goodies ♥

Op de box zag ik achteraf dat mijn adres geprint was op een sticker van de uitgeverij! Hoezo door enthousiasme kijk je over dingen heen 🙂

Carve the Mark (Carve the Mark, #1) – Roth, Veronica

Naar het nieuwste juweeltje van Veronica was ik heel erg benieuwd! De cover en de binnenflap zijn echt ontzettend prachtig als ook de geweldige boekenlegger die ik er bij kreeg!

Ik ben dit mooie boek op het moment dat ik dit schrijf aan het lezen dus mijn recensie kun je binnenkort lezen!


So far mijn haul van januari!

Zoals je ziet ben ik echt een heel braaf engeltje geweest! Maar dat moet dan ook wel gezien mijn nieuwe auto op dit moment in de fabriek in elkaar gezet word!

En daar wil ik dan best wel (eventjes) een engeltje voor zijn 🙂

Wat heb jij allemaal voor moois vergaard in januari? En zag je al wat een moois er in deze maand allemaal te koop is? Kijk vooral even bij mijn Nieuw in februari post!

Happy shopping, thanks for reading!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik ben eigenlijk super braaf geweest in januari. Als ik me niet vergis las ik 12 boeken waarvan er 7 uit mijn eigen collectie kwamen. Vermits ik slechts drie kringloopvondsten niet kon laten liggen mocht ik dus vier boekjes van mijn TBR halen. Alleen heb ik ondertussen een beetje een leesdip en heb ik mezelf na de tegenslagen van januari getroost met een bestelling van 6 nieuwe boeken. Deze maand gaat dus waarschijnlijk een nuloperatie worden wat het ‘Lees meer eigen boeken’-project betreft. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen … de sleutel tot ontsnappingMy Profile

    1. Ah bah die leesdipjes ook! Maar 12 boeken gelezen in januari waarvan 7 van je tbr stapel is ontzettend netjes! Een nieuwe lading boekjes is natuurlijk een heerlijke troost, en die tbr? Tja die blijft er toch altijd wel 😉