Book Haul 2020 Februari/Maart/April

As je drie maanden in één haul plaatst dan weet je dat je echt even uit de running bent geweest! Maar goed nieuwe boeken in Wonderland! Nieuwsgierig naar welke dat waren en hoeveel ik las? Kijk gauw verder!

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je ze helemaal onderin de haul zien staan bij recensie van de maand, even klikken en je kunt ze lezen!

Een flinke haul want in februari kreeg ik 11 nieuwe (e)boeken binnen en las ik er 2! In maart kreeg ik dus 4 nieuwe (e)boeken binnen en las ik er 3! En in april kreeg ik 4 nieuwe (e)boeken binnen en las ik er 2!

Huilen dus!

De cijfertjes deze maanden!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 18/75 ik loop er op dit moment best weer wat achter helaas!
Gelezen boeken: 7
Aantal eigen boeken: 1
Aantal recensieboeken: 6

Pagina’s: 2.059

Ik las de volgende boeken ♥

Verlies me. Niet. (Berühre mich. Nicht., #2) – Kneidl, Laura
Raak me. Niet. (Berühre mich. Nicht., #1) -Kneidl, Laura
Verleid me – Van Mol, Stefanie
De familie – Jensen, Louise
Begin Again (Again, #1) – Kasten, Mona
De waarheid – Hoover, Colleen
Horen, zien, zwijgen – Barker, J.D.

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Allereerst moet ik kwijt dat ik ontzettend baal dat ik door een verhuizing die allesbehalve soepel ging/gaat en Corona gewoon geen tijd meer overhoudt om te lezen/bloggen!

Vandaag, 28 april, is serieus de eerste keer dat ik sinds lange tijd weer blog! Ik had me voorgenomen om in de carnavalsvakantie lekker door te werken maar toen begon het geregel met huizengedoe! Toen volgde Corona en kwam er een halsoverkop verhuizing met heel wat kopzorgen op de agenda!

Mijn termijn van binnen 3 weken een aangevraagd boek lezen heb ik nu dus schaamtevol verbroken en ik baal ontzettend! Ik hoop snel weer lekker te kunnen lezen en meer vrije tijd te hebben!

April

Helden van de Nacht (De Bieb-bende, #9) – Reefs, Michael*
Verlies me. Niet. (Berühre mich. Nicht., #2) – Kneidl, Laura
De bromance boekenclub: De eerste regel van de boekenclub: je praat niet over de boekenclub – Adams, Lyssa Kay
Nu of nooit (The Edge of Never, #1) – Redmerski, J.A.

Maart

Raak me. Niet. (Berühre mich. Nicht., #1) – Kneidl, Laura
Het Verlaten Huis – Paul, Sandra J.
Eerlijk duurt het langst (One of us is lying, #2) – McManus, Karen
Huis van Aarde en Bloed (Crescent City, #1) – Maas, Sarah J.

Februari

Verleid me – Van Mol, Stefanie
De familie – Jensen, Louise
Begin Again (Again, #1) – Kasten, Mona
De waarheid – Hoover, Colleen
Serafina en de Zeven Sterren (Serafina, #4) – Beatty, Robert*

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes bij de Valentijn swap ♥

Liefs voor Lila (Sea Breeze Meets Rosemary Beach, #2) – Glines, Abbi
Hartstocht – Watt, Erin

Ik kocht de volgende papieren juweeltjes in februari ♥

Het vijfde meisje – Barker, J.D.
Horen, zien, zwijgen – Barker, J.D.
Dance or Die (Truth or Dance #3) – Thijssen, Chinouk
Break a Leg (Truth or Dance, #2) – Thijssen, Chinouk

Boekrecensies Februari

Boekrecensies Maart

Boekrecensies April

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 882 juweeltjes aangekomen ♥

Hoeveel boekjes heb jij nieuw in je kast staan? Wat vind jij het tofste boek dat jij of ik kocht/kreeg afgelopen maand?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

*Kwam als een verrassing binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen ongevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ik heb weer veel teveel boeken gekocht maar ook redelijk wat Engelse recenske exemplaren gekregen. Maar goed ik lees weer iets meer nu omdat ik juist het lezen echt even losgelaten heb. Dus komt vast weer goed.

    1. Je hebt in ieder geval nooit een gebrek aan leesvoer! Zo moet je het maar zien! Hier gaat nu de knip even op slot voor boeken etc want ik moet erg veel aan andere dingen spenderen! Maar dat zijn over het algemeen ook leuke aankopen! Al is wel gisteravond de vaatwasser overleden… was ik er net aan gewend om voor het eerst zo’n ding te hebben gaat ie stuk!

  2. In april kreeg ik een recensie-exemplaar van De ijzige verloofde van Christelle Dabos toegestuurd. De uitgeverij had er echt een leuk pakketje van gemaakt en het boek is me ook heel goed bevallen. Verder kreeg ik ook een bestelling met enkele Jill Shalvis boeken binnen. Mijn man heeft ondertussen precies door dat ik er daar regelmatig van koop want die zei eerder deze week toen hij er een boek van zag liggen ‘Alweer een schelvis?’. April was ook een heel goede leesmaand dankzij de OWLS Readathon maar in mei ligt het tempo weer een pak lager. Momenteel ben ik twee boeken met comics voor Booknerds aan het lezen en die zijn echt zoooo herkenbaar.